23 Temmuz 2024

AYHAN BAŞ “KALDIĞIMIZ YERDEN DAHA GÜÇLÜ DEVAM EDECEĞİZ”

  • PDF

Ayhan Baş yeniden başkan seçilerek üyeleri neslinde güven tazeledi. Ayhan Baş yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Fatsa Madeni Eşya Sanatkarlar ve Esnaf Odası başkanlığı seçiminde mevcut başkan Ayhan Baş, 537 oy alarak tekrar başkanlık görevine seçildi.

Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen ve 3 adayın yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Ayhan Baş 537, başkan adayı Yusuf Kaynar 261 ve diğer başkan adayı Nagihan Takıcı ise 32 oy aldı. Tebrikleri kabul eden Başkan Ayhan Baş, “Allah’ın izniyle seçimimizi güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Sağ olsun üyelerimiz beni ve yönetimimi tekrar seçerek görev verdiler. Tabi geçen  dönemleri güzel bir şekilde değerlendirdik. 
Esnafımızın, üyelerimizin sorunlarına çözümler oluşturduk. Onların sıkıntılı günlerinde her zaman yanlarında olduk ve desteğimizi esirgemedik. Onlar da bu yeni dönemde bizleri tekrar  başkan olarak seçtiler.  Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu kararlarından ötürü pişman olmayacaklar. Geçen dönemde olduğu gibi yapmış olduğumuz çalışmalara devam edeceğiz. Kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Üyelerimizin hep yanında olduk, bundan sonrada yanlarında olacağız. Kapımız tüm üyelerine açıktır. Odamız üyelerimizindir. Bizde particilik yok dostluk ve kardeşlik vardır.” diye konuştu.
Başkan Ayhan Baş’ın yönetim kurulu listesi şöyle: “Zeki Karaoğlu, Ufuk Nabi Pazarbaşı, Mevlüt Güney, Muharrem Emiralioğlu, Mehmet Kocatürk, Oktay Kızgın, Adem Çıtlak ve Uygun Taze.” 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde