23 Temmuz 2024

SERDAR; “ŞÖFÖR ESNAFININ SORUNLARINI BİZ BİTİRECEĞİZ”

  • PDF
Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan adayı Hüseyin Serdar şoför esnafının sorunlarını çözmek adına iş başına talip olduklarını söyledi.
Seçim gününe sayılı günler kala ekibi ile birlikte çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Hüseyin Serdar;  “Her zaman şoför esnafının hak ve hukukunu korumak ve çalışma koşullarının uygun hale getirilmesi için gece gündüz hizmet edeceklerini söyledi. 
  Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan adayı Hüseyin Serdar, " Bizim davamız; makam, mevki, çıkar davası değil, hizmet davasıdır. Yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber sorunları çözmek için iş başına gelmek istiyoruz. Bu noktada üyelerimizin hayır duaları ve desteğinizi bekliyoruz. Şoför esnafımıza ve camiamıza selam ve saygılarımızı sunuyoruz. Esnafımızın hak ve hukukunu, üyelerimizin desteğini de alarak bilinçli ve etkili bir şekilde savunacağız. Şoför esnafımızın sorunlarının çözüme kavuşturulması; aynı zamanda hizmetlerden yararlanan halkımızın da sürdürülebilir ve kaliteli hizmet almasını sağlayacaktır. Bu nedenle yapacağımız tüm çalışmalarda, esnafımızın hakkını, hukukunu savunurken, halkımızın da memnuniyetini gözeteceğiz.” dedi.
“D  PLAKA, M PLAKA, 
T PLAKA S PLAKA VE KAMYON VE KAMYONETÇİ ARKADAŞLARIMIZIN MESLEKİ SORUNLARI VAR” 
Arkadaşlarımızın meslekle ilgili önemli sorunları var” diyerek sözlerine devam eden Başkan Adayı Hüseyin Serdar, “Bu arkadaşlarımızın sorunlarını da çözmek bizim en öncelikli hedefimizdir. Bu sorunları çözerken de kapalı kapılar ardında değil şeffaflık içerisinde çözüm bulacağımızı söylemek isterim. Ekibimizi bu doğrultuda camiamızın her kesiminde özenle seçerek oluşturduk. Dolayısıyla sorunlarını çözmek bizim işimiz.  Bu vesileyle 7 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimli genel kurulumuza üyelerimizin katılımlarını ve desteklerini bekliyoruz.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde