23 Temmuz 2024

“ODAMIZ KABUĞUNU KIRDI DAHA DA GÜÇLENİYOR”

  • PDF

Fatsa Madeni Eşyalar Odası Başkanı ve başkan adayı Ayhan Baş 7 Ocak 2018 günü gerçekleşecek olan başkanlık seçimi kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.Fatsa Madeni Eşyalar Odası Başkanı ve başkan adayı Ayhan Baş 7 Ocak 2018 günü gerçekleşecek olan başkanlık seçimi kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. 

Bu bağlamda gazetemizi ziyaret eden Başkan Ayhan Baş, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Girdiği her kapıda çok sıcak karşılandığının altını çizen Ayhan Baş; “Esnafımız yanımızda olduğunu dile getiriyor. Odamızın çalışmalarından memnun olduklarını söylüyorlar. Bizlerde aynı heyecan ve şevkle göreve yeniden talip olduğumuzu dile getiriyor, 7 Ocak günü yapılacak olan başkanlık seçimlerine davet ediyoruz” dedi.  
“YAPTIKLARIMIZ 
YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR” 
Yaptıkları temasların olumlu sonuçlar doğurduğunu dile getiren Başkan Ayhan Baş, “ Çalışmalarımızı mutlulukla sürdürüyoruz. Üyelerimiz bizimle olduklarını ifade ediyorlar. Bu durumda beni çok mutlu ediyor. Zaten ben esnafımızın içindeyim. Bu seçimden inşallah galibiyetle ayrılan taraf olacağız. Ekimizle birlikte özel sanayi sitesinden seçim  çalışmalarımıza başladık. Gerçekten büyük ilgi ve hoşgörüyle karşılanıyoruz. Kimi üyelerimiz ziyaretleri bile yapmana gerek yok biz senin yanındayız diyorlar. Birlikte daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Fatsa bizim, yaptıklarımız yapacaklarımızın temi-natıdır. Odamıza hizmet etmek bizim en aslı görevimizdir.” dedi.
“HER ZAMAN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYARIZ”
Tüm kurum, parti ve odalarda sıcak bir şekilde karşılandıklarının altını çizen Başkan Ayhan Baş; “ Bu sıcak karşılamalar bizim herkes eşit derecede yakın davranmamızın bir sonucudur. Fatsa için, hizmet için, esnaflarımız için her zaman elimizi taşın altına koymaktan ve sorumluluk almaktan çekinmeyeceğiz. Amaç hizmetse bizler sizlere hizmet için bu göreve talibiz. Yönetimimizde yeni isimler de var. Kalan ekibimiz aynı isimlerden oluşmaktadır” dedi. 
 
“ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALACAĞIZ”
Yaptığımız hizmetlerin karşılığını üyelerimizden her zaman aldık diyen Başkan Ayhan Baş: “Ben göreve geldiğimde odam dokuzuncu sıradaydı. Her hangi bir eksiklik, aksaklık olsaydı ikinci sıraya yükselir miydi? Ben üyelerimin yanındayım, destekçisiyim. 500 olan üye sayısı günümüzde 1200 üye sayısına yükseldi. Esnaf gezilerimizde üyemiz olmayan esnaflarda, odamıza kayıt olmak istediklerini dile getiriyorlar. Nedenini sorduğumuzda ise siz esnafla çok ilgileniyorsunuz diyorlar. Bu çok mutluluk verici bir durumdur. Bizim için en güzel sonuçta budur. Odamız kabuğunu aştı daha da güçleniyor. Bunun yanında aynı zamanda Esnaf Kredi ve kefalet Kooperatifi başkanı olmam, Madeni Eşya Odasına katkı sağlıyor. Güzel bir binada iki odanın birlikte olması başkana ulaşımı kolaylaştırıyor. Oda üyelerimiz bu durumdan çok memnun. Geçmişte de bunun örnekleri mevcuttur. Madeni eşya odamıza kayıtlı çoğunluklu esnafımız Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifimizden kredi kullanmıştır. Esnafımız bu kredilerle, iş yeri araç, makine almıştır. Zaten biz görevimizi doğru yaptığımızda bunun karşılığını her zaman esnaf arkadaşlarımızdan almı-şızdır. Bu karşılığı 7 Ocak günü yeniden göreve gelerek alacağımız inancındayız. Sizlerin vesilesiyle Fatsalı hemşerilerime ve esnaf kardeşlerime selamlarımı iletiyor, 7 Ocak günü sandıkta destek vermeye davet ediyorum” dedi. Haber: Sümeyra Özcüre
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde