23 Temmuz 2024

AV. AYŞENUR ANLAYAN’IN HUKUK BÜROSU AÇILIŞI YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın kızı Avukat Ayşenur Anlayan’ın hukuk bürosu yoğun katılımlı bir açılış ile hizmete girdi. Dumlupınar Mahallesi Ahmet Cevat Güvenkaya Caddesi Mustafa Şatıroğlu İş Merkezi 2. katında hizmete giren hukuk bürosunun açılışına Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Ordu Baro Başkanı Haluk Poyraz, çevre ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.
  Açılışta ilk konuşmayı yapan Av Ayşenur Anlayan, “16 yıllık eğitim hayatı ve bir yıllık stajdan sonra meslek hayatıma başlıyorum. Öncelikle bu süreçte her zaman yanımda olan beni her zaman destekleri için aileme teşekkür etmek istiyorum. Protokolün çok değerli üyelerine ve misafirlerimize bu heyecanlı günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 
“GERÇEKTEN BİZİM İÇİN GURURLU VE HEYECANLI BİR GÜN”
 
  Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise yaptığı konuşmada çok mutlu olduklarını belirterek, 16 yıllık AK Parti kimliğim vasfıyla 14 yıldır da Belediye Başkanı olarak birçok programlar yaptık birçok açılışlar gerçekleştirdik ama bugün benim için çok farklı bir gün. Bugün kızımızın meslek hayatına başladığı ilk gün de sizlerle birlikte bu heyecanı yaşıyoruz mutluluğumuzu paylaşmak için buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Biz geniş bir aileyiz kızımızın yetişmesinde benim kadar ailemin de büyük emeği var ben bu vesile ile başta babam olmak üzere bütün aile fertlerime şükranlarımı sunuyorum Rabbim bu birliğimizi ve dirliğimizi inşallah bozmasın. Gerçekten bizim için gururlu ve heyecanlı bir gün. Rabbim inşallah kimseye avukata düşürmesin mahkemeye de düşürmesin ama düşürdüğünde inşallah haktan adaletten ayrılmadan avukatlarımız da inşallah bu hizmeti yapmaya nasip etsin. Kızıma da inşallah bu vesileyle Rabbim Haktan adaletten ayrılmadan kolaylıklar ve başarılar nasip eylesin tekrar herkese şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.
  Başkan Hüseyin Anlayan’dan sonra sırasıyla Ordu Baro Başkanı Haluk Poyraz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ak Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Ordu Valisi Seddar Yavuz yaptıkları konuşmalarda Avukat Ayşenur Anlayan’a mesleğinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. 
  Yapılan konuşmaların ardından Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin Can'ın yaptığı duadan sonra avukatlık bürosunun açılışı kurdelesi protokol mensupları tarafından kesildi.
HABER MERKEZİ

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde