23 Temmuz 2024

“BAYANLARINDA GÖREV ALMASI GEREKİYOR”

  • PDF
Fatsa Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkan Adayı bayan kuaförü Nagihan Takıcı, 7 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde oda üyelerinden destek beklediğini ifade etti. 
Nagihan Takıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Seçimlere kısa bir süre kaldı. Herkese şuan ulaşamayabilirim. Eğer destek verip beni başkan seçerlerse Madeni eşyalar odasını tüm esnaflarımızın ulaşabileceği bir oda haline getireceğim” dedi.
“BU GÖREVE TALİBİM”
 Artık bayanlarında sivil toplum kuruluşlarında söz alması gerekiyor diyen Takıcı; “Esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz. Biz esnaflar ihtiyaç duyduğunda en ön sıralarda milletimizin yardımına hizmetle ya da ürünle koşmuş insanlarız. Yeni projeler geliştirip milletimize daha verimli olmak ilkesindeyiz. Biz esnaflar Osmanlı'nın kuruluşundan bu yana Ahilik Teşkilatı ile yetiştirilmiş; en ön sıralarda milletimizin her koşulda yardımına koşmuş bir oluşumun son temsilcileriyiz. Ahilik geleneğinde esnaf ahlakına uymayanların nasıl pabucu dama atılıyorsa, bugünkü demokratik gelişimin ilmek ilmek dokunmasını engelleyenlerin, ülkemizin gelişimine şer koyanların pabuçlarının milletimiz tarafından dama atılacağını vurgulamak istiyorum.  Değerli esnaf arkadaşlarımın hizmet verdikleri alanlarda daha iyi, daha başarılı, daha güvenilir hizmet ya da ürün sağlayabilmeleri için; esnaflarımızın bilinçlendirilmesi, zen-ginleştirilmesi ve işletmelerine daha iyi fayda sağlamaları adına projelerimizi hayata geçirebilmek için bu göreve talibim. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” dedi.
“ODAMIZI DAHA ETKİN BİR HALE GETİRECEĞİZ” 
Üyelere esnafa ve çalışan kesime seçimden seçime değil her gün hatırlayan farklı adımlar sayesinde duyarlı bir oda meydana çıkaracağız. Diyen Nagihan Takıcı; “Genç, dinamik bilgili ve donanımlı bir kadroyla esnaflarımıza hizmet yarışında olacağız. Vergi mükellefi olmayan kişilere haksız rekabet yaparak esnafımıza zarar vermesini ortadan kaldırıp esnafımızı koruyacağız. Yönetimde herkesin fikirlerine yer vereceğiz. Hedeflerimiz doğrultusunda odamızı daha etkin bir hale getireceğiz. Esnaf arası eşitlik ilkesi öncelikli hedefimiz olacak. Devletimizin verdiği hibeler ve krediler için üretim merkezi kuracağız. Girişimcilik kursları açacağız. Esnafımız ve aileleriyle birlikte yurdumuzun eşsiz güzelliklerini yerinde görmek adına geziler düzenleyeceğiz. Sivil toplum kuruluşları ilçemizin ilimizin ve ülkemizin temek hareket mekanizmasıdır. Mülki amirler yerel yöneticiler sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte istişareler ederek esnafımızı ve odamızı bulunduğu yerden daha ileri taşıyacağız. Üyelere esnafa ve çalışan kesime seçimden seçime değil her gün hatırlayan farklı adımlar sayesinde duyarlı bir oda meydana çıkaracağız. Oda üyelerimizin menfaati ve gelişimi için herkesle görüşüp projeler üretmek üyelerimize maddi ve manevi alanda değer kazandırmak için çaba içerisinde olacağız” dedi. Haber: Sümeyra Özcüre
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde