23 Temmuz 2024

“ODAMIZA YENİ BİR BİNA KAZANDIRACAĞIZ”

  • PDF
Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Muammer Küçüköksüz, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser ile karşılıklı istişarelerde bulunan Başkan Küçüköksüz, seçim çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. 
5 yıldır Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini sürdürüyorum ve bu dönem yeniden adayım diyen Muammer Küçüköksüz; “Çalışmalarımız neticesinde gezilerimiz sürüyor. Çük güzel geri dönüşler alıyorum. Görüyorum ki üyelerimiz verdiğimiz hizmetten oldukça memnun. Onların taleplerini, isteklerini, şikayetlerini dinliyoruz. inşallah seçim sonucuda beklediğimiz doğrultuda olacak ve bizler de bütün enerjimizi şoförlerimiz için vereceğiz. Yaptığımız hizmetler var. Önümüzdeki dönemde üç katlı , altı lokal, üstü odamız ve misafirhane olarak kullanılacak bir bina yapmayı planlıyoruz. Bu da esnafımız ataahhüt ettiğimiz bir hizmettir. Arsa tahsisi için gerekli istişareleri yapıyoruz. Yer ile ilgili Büyükşehir Belediyemizden sözünü aldık. 
Bir iki yıl içerisinde bu hizmeti kazandırmayı düşünüyoruz. 1050 üyemiz var. Fatsa’da S Plakaya geçildi ve bu iş kurumsal bir hal aldı. İleride alınmış olan bu plakalar değer kazanacak. bizler şoför esnafımızın her daim haklarını korumaya çalışıyoruz. Korsan taksicilik en fazla şikayet aldığımız hususlardan biriydi. Bununda önüne geçtik. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve oda başkanlarımızla yaptığımız istişareler sonucu korsanla mücadele konusunda önemli adım atıp korsanla mücadelede güç birliği yaptık.  Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Şube Müdürlüğünce ilçelerde belirli günlerde denetim yapan ekibin dışında, şikayetler doğrultusunda Fatsa’da da sürekli denetim yapacağız”dedi.
Küçüköksüz son olarak; “7 Ocak 2017 Pazar günü yapılacak olan oda başkanı seçimlerimizde bütün üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyor ve desteklerini bekliyoruz” dedi.
 Haber: 
Sümeyra Özcüre

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde