06 Mayıs 2024

Yardım Kermesi Açıldı

  • PDF

ihsaniye22-5-2013Muhsin YILMAZ

Öğrenci Kursları ve Yardım Derneği tarafından öğrencileri barındırma amaçlı yapılan kermesin açılışını Kaymakam Bekir Atmaca ve Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe birlikte gerçekleştirirken 3.Kermes Ağalığını 4 bin TL ile Köy Otomotiv Sahibi Yılmaz Karataş aldı.
Yardım kermesinin açılış konuşmasını Öğrenci Kursları ve Yardım Derneği Bölge Sorumlusu Süleyman Yılmaz yaptı. Yılmaz konuşmasında, “Geleceğimizi hazırlayacağımız ve emanet edeceğiz yavrularımızı sağlıklı yetiştirmek için bir yıl boyu emek harcayan yönetim kurulu kardeşlerimize bu işi perde arkasında gerçek manada omuzlayan kucağında çocuğuyla bir elinde yemek tenceresiyle emek harcayan hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Hanım kardeşlerimizin bu hizmetlerde çok büyük emekleri var. Esnaf kardeşlerimiz de iş yerlerini kapatarak ya da işçisine emanet ederek kermesimize sahip çıkıyorlar. Geleceğimizi emanet ettiğimiz yavrularımızı milli ve manevi değerlerimize bağlı olarak yetiştirdiğimiz zaman gözümüz arkada kalmadan bu vatanı onlara emanet edeceğimizi her adımda düşünürek yaşarsak çok rahat ederiz” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Kermes Ağalığı yapıldı. Çamaş Ağası Hüseyin Pelit ile Köy Otomotiv Sahibi Yılmaz Karataş arasında geçen ağalık yarışmasını 4 bin TL ile en fazla parayı veren Köy Otomotiv Sahibi Yılmaz Karataş kazandı.
Daha sonra İlçe Müftüsü Şenel Yılmaz’ın yaptığı duanın ardından Kaymakam Bekir Atmaca ve Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe birlikte kermesin açılışını gerçekleştirdi. Kermes, ürünlerin gezilmesi ve yemek ikramı ile sona erdi.ihsaniye-22-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde