23 Temmuz 2024

BAŞKAN ONUR ÇAM; “BEN YOK, BİZ VARIZ”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Av. Onur Çam ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Ziyareti esnasında kendisine yönelttiğimiz soruları da yanıtlayan Başkan Onur Çam, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizdi.

Yeni bir siyaset anlayışını ülkemize getiriyoruz diyen Başkan Çam; “Biz her şeyin üstünde bir davanın adamlarıyız. Biz, Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş uygarlığın ötesine taşıma davasının adamıyız. Eğer CHP olarak, Türkiye’yi çağdaş uygarlığın ötesine taşımıyorsak bu koltukların ne yararı var? Yeni siyaset anlayışının öznesi budur; ben yok, biz varız. ’Ben’ diyenler, aramızdan ayrılsın, ’Biz’ diyenlere kucağımızı açacağız” dedi. 
“BASIN KURULUŞLARI YEREL SİYASETİN OLMAZSA OLMAZIDIR”
İlçe kongremizi tamamlamamızın ardından ivedilikle çalışmalarımıza başladık diyen CHP Fatsa İlçe Başkanı Av. Onur Çam; “ Yerel basınımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Basın kuruluşları yerel siyasetin olmazsa olmazıdır. Bu bağlamda Fatsa Yeni Haber Gazetesine objektif yayın ilkesinden ötürü teşekkürü borç biliriz. Hem iktidarın hem de muhalefetin sesi oluyorsunuz. Her ne kadar vatandaşlarla birebir temas halinde de olsak, geniş kitlelere yayılabilmek adına basın kuruluşlarına ihtiyacımız var” dedi. 
 
“ALTYAPI ÇALIŞMALARI SABIR TAŞLARINI 
PATLATTI”
 Yerel seçimlere odaklandıklarını söyleyen Başkan Çam, bu kapsamda ciddi çalışmalara imza atacaklarını beyan etti. Mevcut iktidar partisi tarafından kötü yönetilen bir Fatsa’dan mustarip olduklarını söyleyen Başkan Çam; “ Bu başarısızlık sadece bizim gördüğümüz bir başarısızlık tablosu değil. Aynı zamanda Fatsalı vatandaşlarımızda bele-diyecilik hizmetlerinden memnun değil. Kapımızı çalıyor ve şikâyetlerini dile getiriyorlar. Güzel ilçemizde yıllardır süre gelen, çözüme kavuşturulamayan trafik, çöp ve altyapı sorunları vatandaşların canına tak demiş durumdadır. İlçemiz estetikten uzak bir durumda beton yığını görünümüyle adeta savaşıyor. Sabretmemizi söyleyen yöneticiler şunu bilsin ki altyapı çalışmaları sabır taşlarını patlattı. Süreç o kadar yavaş ilerliyor ki ne zaman son bulacağına ilişkin önümüzü göremiyoruz” dedi.
“FATSA İLE İLGİLİ 
ATILACAK ADIMLARI YİNE FATSA OLARAK HEP BİRLİKTE ATACAĞIZ”
Halkımız bize yetki verdiği takdirde Fatsa’nın ana sorunlarını çözecek vizyonun Cumhuriyet Halk Partisinde mevcut olduğunu bir kez daha sizin aracılığınızla söylemek istiyorum diyen Başkan Onur Çam; “ Fatsa’yı daha estetik, daha yaşanılabilir bir kent haline getireceğimizin sözünü veriyoruz. Sorunların farkındayız. Ama bu sorunların çözümü noktasında da fikirlerimiz de var. Doğru yapılanı alkışladığımız gibi, yanlış işleri de tabi ki konuşacağız. Yerel seçimlerde vatandaşlarımız bu görevi bize verirlerse, Fatsa ilçemizi daha modern bir görünüme kavuşturacağız. Daha şeffaf daha anlaşılır ve fikirlere açık bir belediyecilik hizmeti ortaya koyacağız. Fatsa ile ilgili atılacak adımları yine Fatsa olarak hep birlikte atacağız” dedi. 
“PROJE ONAYLANMAMIŞ”
Ölüm Kavşağı olarak adlandırılan Dolunay Kavşağında yaşanan kazaları önlemek amacıyla kavşağın başka bir konuma taşınması ile ilgili olan projenin onaylanmasını iktidar partisi müjdeli bir haberle duyurmuştu. Ancak bu konuda bizi tedirgin eden bir husus var diyen Başkan Onur Çam; “ Yaptığımız araştırmalar neticesinde projenin onaylanmadığı bilgisi aldık. Ana muhalefet partisi olarak bu durum bizi oldukça tedirgin etti. Bu projeyi yakından takip ettiğimiz ve önem verdiğimiz bir projedir. Bu konuda da yetkililerden açıklama bekliyoruz” dedi.  Haber: Sümeyra ÖZCÜRE
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde