23 Temmuz 2024

FATSA KAYMAKAMI MEHMET YAPICI FATSA BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ

  • PDF
Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı Fatsa basınıyla bir araya gelerek gündeme dair istişarelerde ve açıklamalarda bulundu. 
Fatsa’yı ilgilendiren her hususta istişareler halinde koordinasyonlu bir şekilde çalışmaların sürdürül-düğünü ifade eden Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, her alanda daha yaşanılabilir model bir Fatsa hayal ettiklerini kaydetti.
İlerleyen süre zarfında eğitim alanından, sanayi alanında bir çok güzel gelişmeler yaşanacağını dile getiren Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı; “Önümüzdeki süre içerisinde Fatsa’da 4 adet okulun inşaatı başlayacak. Bir tanesi anaokulu olan 4 okulun ihale süreci başladı. Fatsa’da bina açısından eğitim problemi kalmayacak. Fatsa olarak eğitim noktasında güzel yerlerdeyiz. Akademik olarak başarımız daha üst noktalara gidecektir. 2019 yılına kadar tekli eğitime geçilmiş olunacak.  Dolunay Kavşağı ile ilgili de projede bir takım eksiklikler söz konusu oldu ve Bölge Müdürlüğüne geri gönderildi. Bölge Müdürlüğü o eksikliği tamamladı. Bir hafta sonrada tamam bilgisi geldi ve bizler konunun takipçisiyiz. Biraz süreye yayılabilir fakat proje gerçekleşecek. Organize Sanayi Bölgemizde kamulaştırma çalışmaları %70’i tamamlanmış durumdadır. Sanayi bölgelerinin ekonomiye katkıları büyüktür. Bu nedenle Fatsa Organize Sanayi Bölgesi de hem bizler için hem de ilçe ekonomimiz için büyük önem arz etmektedir. 
Bölgenin en güzel OSB’sine sahibiz. Çevre yolunun da tamamlanmasıyla sanayimiz daha güzel noktalara gidecektir. Şu an itibariyle 3600 kişi çalışıyor ve bu rakam OSB’nin büyütülmesiyle daha da artacak.” dedi.  Haber: Sümeyra ÖZCÜRE

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde