06 Mayıs 2024

Kaymakamlardan Spor Kompleksi’ne Tam Not

  • PDF

komp-22-5-2013Fatsa Belediyesi’nin sınır tanımadığı hizmet ürünlerinden biri olan Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi bu kez de Kaymakamları ağırladı.

Ordu Vali Yardımcısı Gülyalı Kaymakamı Yemen Bayrak, Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı, Ünye Kaymakamı Ali Doğan, Kumru Kaymakamı Ahmet Özkan, Korgan Kaymakamı Erkan Kaçmaz ve aynı zamanda ev sahibi de olan Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi’ni gezdiler.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın öncülüğünde Spor Kompleksi’ni gezen Kaymakamlar Spor Kompleksi’ne hayran kaldılar. Çocuk Oyun parkından başlayıp Spor Kompleksi’nin bütün bölümlerini gezen Kaymakamlar Havuz, Sauna ve Fitnes bölümlerini de ilgiyle incelediler.

Spor Kompleksiyle ilgili düşüncelerini dile getiren Ordu Vali Yardımcısı ve Gülyalı Kaymakamı Yemen Bayrak; “Tek kelimeyle gurur duydum. İlimiz de böyle bir tesisin olması bizler için gurur verici. Personel kadrosu da işinde uzmanlarla dolu. Fatsalılar ve Belediyemiz böyle bir tesise sahip olmakla, her zaman gurur duymaları lazım. Umarım en yakın zamanda da bizde bu tesisten istifade edeceğiz ”dedi.

Tesisi gezen diğer Kaymakamlar İse memnuniyetlerini dile getirerek en yakın zamanda Spor Kompleksi’nden istifade edeceklerini söylediler.

Spor Kompleksi’nin bütün bölümlerini Kaymakamlara gezdirerek anlatan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, ziyaretlerinden dolayı Kaymakamlara teşekkür ederek; “Buraya zaman ayırarak bizleri ziyaret ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Memnuniyetlerini ifade etmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Spor Kompleksimiz sadece Fatsa’mıza değil bütün bölgemize hizmet veriyor. Bizleri tercih eden herkese teşekkür ediyorum. Daha güzellerini yapmak için de örnek model olacaktır” dedi.komp22-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde