23 Temmuz 2024

ONUR ÇAM “ÇÖZÜM CUMHURİYET HALK PARTİSİNDEDİR”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fatsa İlçe Başkanlığı genel kurulunda Av. Onur Çam güven tazeledi ve yeniden ilçe başkanı seçildi. Tek liste ile girilen seçimlerde 248 delegenin 246’sını alan Onur Çam, CHP Fatsa İlçe Teşkilatında yeniden başkan olarak güven tazeledi. 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Başkan Onur Çam yaptığı konuşmada, “Partimize her zaman hizmet etmek için tek liste ile seçime girdik ve tüm delege arkadaşlarıma destek verdikleri için şükranlarımı sunuyorum. Yeni listemiz ile yerel seçimlerde başarılı olmak için büyük bir çaba göstereceğiz” dedi. 
“ÇÖZÜM CUMHURİYET HALK PARTİSİNDEDİR”
Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam gazetemize özel yaptığı açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü: “Önümüzde bir yerel seçimler var. Bu bağlamda da çalışmalarımız hız kazanacak. Cumhuriyet Halk Partisinin Fatsa İlçe Teşkilatının belirleyeceği aday Fatsa’mızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir aday olacaktır. Bu konuda Fatsalıların şüphesi olmasın. Partimiz uzun yıllardır Fatsa’da Belediye Başkanlığının en büyük adayı haline gelmiştir. Öte yandan çalışmalarımız sadece yerel odaklı kalmayacaktır. Genelde de siyasette etkin rol oynayacağız. Genel politikalara, işsizliğe, zamlara da el atacağız ama öncelikli hedefimiz yerel seçimlerdir. Fatsa’nın mevcut sorunları bellidir. Bunların yegane çözümü ise hem yerelde hem de genelde Cumhuriyet Halk Partisindedir. Halkımızın tek tek kapısını çalacağız, sorunlarını dinleyip çözüme kavuşturulmasında etkin rol oynayacağız. ” dedi. 
“BİZE GÖREV DÜŞTÜĞÜ TAKDİRDE MEMNUNİYETLE YERİNE GETİRİRİZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı olarak isminin anılmaya başlandığını sorduğumuz Başkan Onur Çam şu ifadeleri kullandı; “Şahsımın net bir açıklaması bulun-mamaktadır ancak kamuoyunun bizi oturttuğu böyle bir profil var. Buna layık görüldüğüm için ayrıca teşekkür ediyorum. Bize görev düştüğü takdirde memnuniyetle yerine getiririz” dedi. 
Onur Çam başkan-lığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Ahmet Karamustafa, Murat İnanlı, Ersin Yakan, Serkan Kara, Ali Pekbüyük, Sezgin Aydınlık, Merve Serin, Gökhan Işık, Hale Cevahir, Fırat Tatlıelma, İsmail İnanır, Arzu Gürol, Hasan Ceceloğlu, Cem Eroğlu, Onur Canbaz, Ömer Coşkun. Haber: Sümeyra
Özcüre
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde