23 Temmuz 2024

HAYATININ BAHARINDA KANSERE YENİK DÜŞTÜ

  • PDF
İlçemiz Yassıtaş Mahallesi sakinlerinden Ayşe ve Hayri Özcüre çiftinin kıymetli oğulları Resul Özcüre gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.
16 yaşındaki Resul Özcüre yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle Cumartesi akşamı tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Yassıtaş mahallesinde ikamet eden Ayşe ve Hayri Özcüre çiftinin iki çocuğundan biri olan Resul Özcüre yaklaşık 3 sene önce gittiği Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tetkiklerde kemik kanseri olduğu belirlenmişti. Teşhisin konulmasının ardından aynı hastanede yaklaşık 3 yıldır tedavi gören Özcüre, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Resul Özcüre’nin  cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Resul Özcüre’nin  cenazesi Pazar günü Yassıtaş mahallesinde kılınan  namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi. Genç yaşta hayatını kaybeden Resul Özcüre’yi son yolculuğunda ailesi, okul arkadaşları, eş-dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.
 
Çevresi tarafından çok sevilen, derslerinde başarılı ve hayat dolu bir çocuk olduğunu söyleyen yakınları; “ 16 yaşında gencecik bir kardeşimizi elim bir hastalık sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yaklaşık üç buçuk yıldır kanser tedavisi görüyordu. Buna rağmen hayat dolu ve neşeliydi. Hiçbir zaman bu hastalık neden benim başıma geldi diyerek dertlenmedi. Son zamanlarında aklı hep arkadaşlarında ve okulundaydı. Okula devam edememek kendisini üzüyordu. Son günlerinde ise özlediği arkadaşlarını hastaneye davet ederek görmek istedi. Çok sevdiğimiz bir kardeşimizde mekanı cennet olsun” diye konuştular. 
Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Haber: Sümeyra Özcüre

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde