06 Mayıs 2024

Tekkiraz Kapanmayacakmış Gibi Çalışıyor

  • PDF

arac22-5-2013Muhsin YILMAZ

Tekkiraz Belediye Başkanı H.Necdet Yılmaz, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 2012 yılında almayı planladıkları ve 2013 yılında aldıkları araçların belediye araç parkına katılması için tören düzenledi.

Başkan Yılmaz törende yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi tam oturana kadar ve bundan daha iyisi gelene kadar belediyelerin düzenlerinin bozulmaması gerektiğini belirterek, “Seçimden sonra buradaki halkımızla yine beraber yaşayacağız. Bu hizmetlerimizi yine takip edeceğiz. Tekkiraz halkı bizi Tekkiraz’a hizmet etmek için seçti ve bizim görevimizde Tekkiraz’a hizmet etmektir” diye konuştu.

Uzun yıllardır Akkuş-Niksar yolunun standardının yükseltilmesi ve duble yol haline getirilmesini beklerken, belediyenin kapatılmasına karşı söylemlerimizin bir takım çevrelerde rahatsızlık yarattığını belirten Başkanımız “Nerede konuştuğumuz hiç önemli değil, bizim ne konuştuğumuza bakın. Biz memleketimize hizmet etmek için seçildik. Tekkiraz halkı bizi kimseye hoşaflık yapmak için, kimsenin yanlışına doğru söylemek için seçmedi. Tekkiraz halkı bizi dün değil 25 yıldır seçiyor. Biz siyaseti bir yerlere gelmek için değil, halka hizmet etmek için yapıyoruz” diyerek açıklamalar bulundu.

Tekkiraz Belediyesi tarafından belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan otomobil, kamyonet, itfaiye aracı ve iş makinesi düzenlenen törenle belediye araç parkına dahil edildi. Alınan yeni araçlar için düzenlenen törene Yeşilkent Belediye Başkanı Kemal Maral, Pelitliyatak Belediye Başkanı Kadir Gümüş, Yenikent Belediye Başkanı Hasan Hamarat ile köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.arac-22-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde