23 Temmuz 2024

CUMHUR İNCE” AMACIMIZ PARA KAZANMAK DEĞİL, FATSALI GENÇLERİ MESLEK SAHİBİ YAPMAK”

  • PDF

Fatsa İnce Özel Güvenlik deneyimli kadrosuyla güvenlik sektöründe zirveye oynuyor.  Ordu ilinde yapılan yazılı sınavda 96 puan ortalamasıyla il birincisi olan Fatsa İnce Güvenlik başarı çıtasını her geçen gün yükseltmeyi hedefliyor.

Amacımız para kazanmak değil Fatsa’ya güzel bir hizmet sunmaktır diyen İnce Güvenlik Sahibi Cumhur İnce; “ Fatsa’daki gençleri bir meslek sahibi yapmak istiyoruz. Güvenlik sektörü her geçen gün biraz daha önem kazanıyor. Bu yüzden gençler de sektörü daha fazla benimsemeye başladı” dedi. 
Fatsa ilçesinde güvenlik sektöründe tek olduklarını söyleyen Cumhur İnce; “2016 yılı Mart ayında Türk Silahlı Kuvvetlerinden emekli olduktan sonra Fatsa’da böyle bir ihtiyacın olduğunu değerlendirerek sektöre giriş yaptım. 18 Mayıs 2017 yılında faaliyet izin belgemizi alarak İnce Özel Güvenlik olarak Fatsa’da faaliyetlerimize başladık. Ardından bir ay boyunca kursiyer başvurularını değer-lendirdik. Fatsa’da bildiğiniz gibi tekiz. Şu anda ikinci mezunlarımızı verdik. Bu hafta üçüncü dönem kurslarımız başlayacak.  Kurs sayımız bir ay süreyle 120 saattir. Özel güvenlik okullarının üç çeşit belge verme yetkileri var. Birinci olarak silahlı özel güvenlik elemanları yetiştiriyoruz. İki, silahsız özel güvenlik elemanları yetiştiriyoruz. Üçüncü olarak hali hazırda özel güvenlik sertifikaları olan arkadaşların sertifika süreleri beş yıl geçerli. Beş yıl bitiminde yasa gereği yenilenmesi gerekiyor. Biz bunun yenilenmesini de yapıyoruz” dedi. 
“ORDU İL 
BİRİNCİSİYİZ”
Eğitim kadrosunun çok güçlü olduğunun altını çizen Cumhur İnce “Ordu’da beş tane özel güvenlik eğitim kurumu var. Bizler en yeni eğitim kurumu olmamıza rağmen ilk dönemde başarı oranımız %90’dır. Yazılı sınavda 96 puan ortalamasıyla Ordu İl birincisiyiz. Böyle bir başarı sürpriz olmadı çünkü bekliyorduk. Kadromuz çok güçlü ve kurumumuza olan güvenimiz tam. Özel Güvenlik okullarında psikolog çok ütopik bir beklentidir ama bizim kurumumuzda bayan psikoloğumuz da dahil, hepsi mevcuttur. Fatsa Emniyet Müdürlüğünden emekli emniyet amiri rütbesinden bir arkadaşımız var. Binbaşı rütbesinde jandarma emeklisi bir ders öğretmenimiz ve akademisyenimiz ,sağlık bilimleri uzmanımız, elektrik elektronik mühendisimiz var. Bende hem kurucu yönetici olarak görev yapıyorum hem de silah bilgisi ve özel güvenlik hukukuna ders öğretmeni olarak giriyorum. Kadromuz oldukça güçlüdür. Bizim başarımız buradan geliyor” dedi. 
 “BAŞARI ASLA TESADÜF DEĞİLDİR” 
Amacımız para kazanmak değil, Fatsa’ya güzel bir hizmet sunmaktır diyen Cumhur İnce; “ Amacımız Fatsalı gençleri bir meslek sahibi yapabilmektir. Özel güvenlikçinin ne olduğunu kavratmaya çalışıyoruz. İnsanlar özel güvenlik sektörünün sadece bir üniforma giyip kapıda bekleme olmadığını öğretmek istiyoruz. Şu anda okul önüne bile özel güvenlik koyuluyorsa, bu şahıslar özenle seçilmeli ve titizlikle eğitim verilmelidir. Bazı arkadaşlarımız müracaat edelim elimizde bir belgemiz olsun diyerek başvurmak istiyorlar. Özel güvenlik görevlisi olmak tıpkı polis gibi, asker gibi önem arz ediyor.  Biz bu yolda emin adımlar atıyoruz ve karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Şuna inanıyoruz başarı asla tesadüf değildir” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde