23 Temmuz 2024

ENVER YILMAZ BİR GÜNDE 5 İLÇE GEZDİ

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey, Gürgentepe ve Gölköy ilçelerinin yanı sıra Topçam Mahallesi ve Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’nda incelemelerde bulundu.
 
Kendi kullandığı özel aracıyla ilçelere sürpriz bir ziyaret yapan Başkan Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları teftiş etti. Gürgentepe ilçe merkezinde tarihte ilk kez başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, daha sonra Gölköy ilçesine geçti. Gölköy-Mesudiye-Topçam yol ayrımında bulunan Bayırköy Mahallesi’nin muhtarı ve sakinleriyle bir araya gelen Başkan Enver Yılmaz, Mesudiye’nin Topçam Mahallesi ve Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası'nı birbirine bağlayan 25 km’lik güzergâhta sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarıyla ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi alarak incelemelerde bulundu. Ulubey, Gürgentepe, Gölköy ve Mesudiye’deki teftişin ardından, Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası’na geçen Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesinin bu yıl hizmete açacağı Türkiye’nin denize en yakın tesisi olan Çambaşı Kayak Merkezi’nde de incelemelerde bulundu.
HER NOKTADA 
ÇALIŞMA VAR
Bir günde 5 ayrı ilçede incelemelerde bulunan Başkan Enver Yılmaz, “İlimizin her noktasında çalışma olduğunu görmek mutluluk verici” dedi. Ordu’nun devam eden ve tamamlanan yatırımlarla önünün açık olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, “Bugüne kadar 510 km sıcak asfalt ve 850 km sathi asfalt yol çalışması gerçekleştirdik. 5 ilçemizde yaptığımız incelemeler sırasında her yerde muazzam bir çalışmanın olduğunu gördük. Bilindiği üzere Ordu’muz Türkiye’de kırsal yol ağına sahip en uzun ikinci il. Böylesine zor ve engebeli bir coğrafyada ekiplerimiz, büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Çambaşı Kayak Merkezimizin yaptığımız incelemede muazzam bir tesis olduğunu gördük. Bu tesisimiz inşallah bölgemizi turizmin merkezi hâline getirecek” diye konuştu.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde