23 Temmuz 2024

BAŞKAN ERDOĞAN AKYÜREK OLDU

  • PDF
Ordu Esnaf ve Sanatkarları Odası Birliği Başkanı  Aydın Bostancıoğlu’nun vefatı ile  boşalan Birlik başkanlığına   yönetim kurulu üyesi, aynı zamanda Aybastı Şoförler ve  Nakliyeciler Esnaf Odası başkanı Erdoğan Akyürek getirildi.
Yönetim kurulu üyelerinin  Mayıs 2018’de yapılacak seçime  kadar kendi aralarında  tercih Akyürek’den yana oldu.  Böylelikle münhal bulunan başkanlık koltuğu da doldurulmuş oldu.
Kendisine verilen başkanlık görevi için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür eden Erdoğan Akyürek “ Rahmetli başkanımız Aydın Bostancıoğlu’nun vefatı öncelikle kurum  olarak bizleri derinden üzmüştür. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. İnşallah onun bıraktığı hizmet bayrağını, onun tecrübelerinden yararlanarak laiki ile sürdüreceğiz. 28 yıldır bu camianın içindeyim. Mayıs 2018’de yapılacak olan seçimlere kadar başkanlık görevini bana layık gören yönetim kurulu arkadaşlarımın tümüne teşekkür ediyorum. Birliğimizin başarı çıtasını yükseltmek ve daha da kurumsal bir yapıya kavuşturmak için arkadaşlarımızla birlikte el birliği ile çalışacağız”dedi   
HABER:MUHARREM GÖÇ
 
Son Güncelleme: Çarşamba, 08 Kasım 2017 12:32

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde