06 Mayıs 2024

Başkan Anlayan Ve Milletvekilleri Kermesleri Ziyaret Etti

  • PDF

kermes-22-5-2013Muhsin YILMAZ

Ak Parti Genel Merkezin Planladığı ziyaretler kapsamında Ordu’ya gelen Milletvekilleri kermesleri ziyaret etti.

Konya Milletvekili Gülay Samancı, Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ve Ak Parti eski Milletvekili Ayhan Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ve Ak Parti Meclis üyelerinin de eşlik ettiği katılım ile Fatsa’da kurulan hayır kermeslerini ziyaret ettiler.

Fatsa Atatürk Parkında karşılanan Milletvekilleri ilk olarak Fatsa sahilinde kurulan Gülzar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfının düzenlediği kermesi ziyaret ettiler. Kermes görevlileriyle bir süre sohbet eden Konya Milletvekili Gülay Samancı daha sonra kermes görevlileri tarafından kendisine ikram edilen yemeklerin tadına baktı.

Gülzar Yardımlaşma Vakfı Kermesinin ardından Umut Derneğinin, Eceler Eyvanında düzenlemiş olduğu kermesi de ziyaret eden Milletvekilleri, kermesi gezerek hayırseverlerin bin bir emek vererek işledikleri elişlerini de incelediler

Umut Derneği Kermesi sonrasında Berat Derneği Kermesinin açılışını gerçekleştiren Konya Milletvekili Gülay Samancı, Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen Kurdeleyi keserek kermesin hayırlı olmasını dilediler. Kermes görevlileri, Vekillere elişi sergisini gezdirdiklerinden sonra Gürcü kavurması ikram ettiler.

Son olarak İhsaniye öğrenci yurtlarının düzenlediği kermesi gezen Milletvekilleri, kermeste kurulan kıl çadırında oturarak bir süre sohbet ettiler.kermes22-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde