23 Temmuz 2024

FRAPAN MAĞAZALARI KIŞ SEZONUNA HAZIR

  • PDF

İŞLETME SAHİBİ EMRE ESER; “KISA SÜREDE BÜYÜK İŞLER BAŞARDIĞIMIZA İNANIYORUZ. GİYİM SEKTÖRÜNDE BÜYÜMEYE İNŞALLAH DEVAM EDECEĞİZ”

Frapan Mağazaları özgün ve tasarımsal ürün seçimleriyle birlikte kış sezonuna hızlı giriş yaptı.
Ordu Şubesini açtıktan sonra adından sıkça söz ettiren Frapan Mağazaları, ürün çeşitliliği ve kombinleriyle fark yaratmaya devam ediyor.
İşletme Sahibi Emre ESER ve Şeyma ESER, 8 ay gibi kısa sürede Fatsa ve Ordu’da açtıkları mağazaların müşteriler tarafından beğe-nilmesinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek; “Bizlere ve ürünlerimize güvenen, talep gösteren tüm müşterilerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlerleyen zamanlarda Allah nasip ederse perakende sektöründe büyümeye ve şube sayımızı arttırmaya devam edeceğiz” dediler.
Kasım ayının ilk haftası kaban, kazak, triko çeşitlerinin geleceğini söyleyen Şeyma ESER; “Müşterilerimize kendilerini farklı hissedecekleri en güzel ve en farklı modelleri seçiyoruz. Ordu ve Fatsa şubelerimize her hafta yeni ürünler geliyor. Müşterilerimiz bizleri sık sık ziyaret edip takipte kalabilirler” dedi.
Müşterilerimize ne kadar lütfetsek az diyen Şeyma ESER; “Onların olumlu enerjisi ve güzel dilekleri sayesinde bizlerinde enerjisi yükseliyor. Onlar sayesinde kısa sürede güzel işler başardığımız düşünüyoruz. İnternet üzerinden dahi çok özel ve samimi müşteriler edindik ve edinmeye devam ediyoruz. Müşterilerimiz bizlerin başımızın tacıdır” diye konuştu.
Sosyal medya takipçi hesabı 14.500’e ulaşan ‘butikfrapan’ internet üzerinden satışlarını da her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Fatsa Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde