06 Mayıs 2024

FASİAD’dan FATSO ve FATBO’ya Ziyaret

  • PDF

fasiad22-5-2013Fatsa Sanayici ve İşadamları Derneği(FASİAD) yönetim kurulu başkanı Hasan Gül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Kurullarını yeni yapan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) ile Fatsa Ticaret Borsası(FATBO)’ya ziyaret etti.

İlk ziyareti FATSO’ya gerçekleştiren FASİAD başkanı Hasan Gül ve yönetim kurulu üyelerini FATSO yönetim kurulu karşıladı. İkinci dönem oda başkanlığına seçilen FATSO başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden FASİAD yönetim kurulu başkanı Hasan Gül, FATSO ile geçmişten günümüze kadar birçok ortak etkinliklerde buluştuklarını belirten başkan Gül, bu dönem de uyum içerisinde çalışabileceğimiz bir yönetim olması bizler için memnuniyet verici dedi.

FATSO başkanı Tayfun Karataş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret karşılıklı sohbet şeklinde devam etti.

FASİAD aynı gün ikinci ziyaretini ise FATBO’ya gerçekleştirdi. Heyeti FATBO yeni yönetim kurulu başkanı Ali Feyzi ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette FASİAD Yönetim Kurulu başkanı Hasan Gül, yeni yönetim kurulunu tebrik ederek, Fatsa’daki iş dünyası sivil toplum örgütleri ile ortak hareket etmek istediklerini belirtti.

FATBO Başkanı Ali Feyzi ise; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Fatsa’da Fatsa adına yapılacak olan her platformda yer alacaklarını, tecrübeli ağabeylerimizden de istifade edeceklerini, Fındık için yapılacak çok şey olduğunu, üyelerimizden aldığımız sorumluluğu en güzel şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını belirtti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde