23 Temmuz 2024

“YENİ PARTİ İKİNCİ BİR MHP OLMAYACAK”

  • PDF

Ordu MHP Eski Milletvekili Yener Yıldırım’ın Meral AKŞENER başkanlığında kurulacak olan yeni partinin Ankara kurucu il başkanı olacağı kulis bilgisi olarak kamuoyunda konuşuluyor. Ordu MHP Eski Milletvekili Yener Yıldırım’ın Meral AKŞENER başkanlığında kurulacak olan yeni partinin Ankara kurucu il başkanı olacağı kulis bilgisi olarak kamuoyunda konuşuluyor. 

Yener Yıldırım gazetemize yaptığı özel açıklamada, Türkiye’de siyasetin tıkanma noktasına geldiğini ve insanların yeni bir oluşum beklentisi içine girdiklerini açıkladı.   
Meral AKŞENER başkanlığında kurulacak olan yeni parti hakkında bilgiler de veren Yıldırım, “Bu parti ikinci bir MHP olmayacaktır” vurgusunu yaptı. 
“BU TOPLUMUN ASGARİ MÜŞTEREKLERİNİ OLUŞTURMAK GEREKİYOR” 
Ordu MHP Eski Milletvekili Yener Yıldırım konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyet Halk Partili bazı arkadaşlarla görüştüğümde, bizler partimize oy versek bile %25 seviyelerine ancak çıkıyor, iktidara gelemiyoruz diyorlar. Bizler bu partiyi kurmanız için dua ediyoruz ve başarmanızı bekliyoruz. Desteklerimiz sizinle olacak diyorlar. Meral Akşener’de bir Cumhuriyet kadınıdır ve bizlerin desteğini hak ediyor ifadelerini kullanıyorlar. Aynı zamanda birçok AK Partili vatandaşlar da yeni oluşuma oy vermeye sıcak baktıklarını beyan ediyor.  Demek ki bu toplumun asgari müştereklerini oluşturmak gerekiyor. “Tencere dibi kara, seninki benden kara” siyasetini bırakıp, bu ülkenin geleceğini konuşmaya başlamamız gerekiyor. Biz Meral Akşener hanımefendi liderliğinde kurulacak olan yeni partiden umutluyuz. Vatandaşın desteğini, umudunu hissediyoruz. Herkesi kucaklayan, birleştiren bir siyasi oluşum olacaktır. Bu ülkenin gençlerini liyakat sahibi yapmamız lazım. Ülkeye demokrasiyi, adaleti yeniden aşılamamız lazım” dedi. 
“MİLLİ İRADENİN TEMSİL EDİLECEĞİ BİR PARTİ OLACAK” 
Fatsa’da Milliyetçi Hareket Partisi mensubu birçok arkadaş yaptıkları basın açıklamasının ardından kurulacak olan yeni partiye destek vermek amacıyla istifa ettiler diyen Yıldırım; “ Milliyetçi Hareket Partisinin içini boşaltıyorlar söylemi benim çok hoşuma gitmiyor. Çünkü kurulacak olan yeni parti ikinci MHP olamayacak. Bu halkın partisi olacak ve milli iradenin temsil edileceği bir parti olacak. 10 vekilden aşağı olan bölgelerde ön seçim yapılacak. Halka kim yakınsa o seçilecek. Bizlere yakın olan değil, halka yakın olan kazanacak.” Dedi. 
“PARTİ AYRIMI YAPMAKSIZIN TÜM FATSALILARI SEVİYORUM” 
Fatsa benim kutsal toprağım diyen Yener Yıldırım açıklamalarına şu ifadelerle son verdi; “Fatsa’ya hiç ayrım yapmadan her zaman hizmet ettim. Parti ayrımı yapmaksızın tüm Fatsalıları seviyorum. Fatsa ve Ordu kimliğiyle kim gelirse başımın tacıdır. Elimden ne geliyorsa sonuna kadar yaparım. Burada bir kardeşleri olduğunu her zaman hatırlasınlar”.  Haber: Sümeyra ÖZCÜRE 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde