23 Temmuz 2024

“Yerel Basın Güçlenmelidir”

  • PDF
Basın Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürü Mücahit Taşkın, Basın ve Enformasyon görevlisi Harun Üstün ile birlikte gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.
Yerel basını güçlendirmek adına basın kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Mücahit Taşkın, yerel basının toplumdaki önemine de vurgu yaptı.
Basın yayın organları bir kamu hizmeti yürütmektedir diyen Mücahit Taşkın; “Yaptığınız işin hem ne kadar güzel olduğunu, hem de beraberinde getirdiği zorlukları biliyorum. Bu bağlamda da Yeni Haber Gazetesi olarak çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Takip ettiğim kadarıyla Fatsa yerelde güçlü ve takip edilen bir gazetesiniz. Yerel basının güçlenmesinde iş birliği ve fikir alışverişi büyük önem arz etmektedir. Sizleri ziyaret etmekteki en büyük amacımız da bu fikir alışverişi ile yerel basına katkı sağlayabilmektir. Ziyaretlerimizdeki esas neden sorunları tespit etmek ve üst makamlara bu tespitlerimizi bir dosya halinde sunmaktır.” dedi.
Gazetemiz Sahibi Yavuz Selim Eser ziyaretlerinden ötürü Taşkın ve Üstün’e teşekkürlerini sunarak; “Bizleri ziyaret edip, sorunları karşılıklı konuşmaktan ötürü teşekkür ediyoruz. Yerel gazetelerin hangi zor şartlarda çıktığını bilmenizden dolayı mutlu olduk. Bu zor koşulları devletimizin ilgili makamlarına iletmenizi dileriz. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti” dedi. Haber: Sümeyra Özcüre
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde