23 Temmuz 2024

KEMAL KILIÇDAROĞLU: HÜKÜMET FINDIK ÜRETİCİSİNİN SORUNLARINI GÖRMÜYOR

  • PDF
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Tarım Çalıştayı'nda yaptığı açıklamada fındık üreticisinin sorunlarının hükümet tarafından görmezden gelindiğini söyledi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bu sorunların nasıl çözüleceğini de üreticilerle konuştuklarını vurgulayarak, "Fındık üreticisinin sorunları var. Bütün Türkiye konuşuyor ama sadece konuşmayan hükümetin kendisi. Bu kadar dert varken bu dertlerin üstü örtülmek isteniyor" ifadesini kullandı.
'ERDOĞAN’IN GÜNDEMİNDE SADECE BEN VARIM'
Vatandaşın gündeminin farklı olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, şu değerlendirmeyi yaptı:
"Sayın Erdoğan'ın gündemi ise vatandaşınkinden çok ayrı. Fındık üreticisinin gündemi ayrı Sayın Erdoğan'ın gündemi ayrı. Efendim beyaz et, buğday ve hububat üreticisinin gündemi ayrı Sayın Erdoğan'ın gündemi ayrı. Onlar 'Geçinemiyoruz, borç batağındayız. Aman sorunumuzu çözün.' diyorlar. Sayın Erdoğan'ın tek gündemi var. O da benim. Tabii bu beni mutlu ediyor. Benimle ilgileniyor, benimle uğraşıyor, benimle konuşmak istiyor, bana çatıyor. Amaç acaba toplumun yoğun gündeminden toplumu nasıl koparırım? Beni üzen nokta asıl burası. Türkiye'nin gerçek sorunlarını konuşamıyoruz ve tartışamıyoruz." Dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde