06 Mayıs 2024

Fatsa Mefkure Öğretmenler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin 2012 Teklif Çağrısı döneminde yapmış olduğu ve Haziran 2012 yılında kabul edilen “Mesleki Eğitimde Ölçme ve Değerlendirmenin Avrupa Boyutunda İncelenmesi” adlı proje kapsamında hareketliliğ

  • PDF

borsa22-5-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ve Meclis üyeleri Fatsa Ticaret Borsası Yeni Başkanı Ali Feyzi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, “ 24 saat halkımızın hizmetindeyiz. Burada takip edeceğimiz en büyük hususta fındık fiyatlarının hak ettiği değeri bulmasıyla ilgili husus olacaktır. Bu konuda Sayın Belediye Başkanımızın, Sayın İlçe Başkanımızın desteklerini de bekliyoruz. Geldiğiniz için tekrar teşekkürler” dedi.

Fatsa Ticaret Borsası yeni Başkanı Ali Feyzi’yi tebrik eden ve hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Anlayan; “ Şahsınızda bütün yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Yeni bir seçim, yeni bir yönetim ve yeni bir heyecan inşallah Fatsa’mız için hayırlı olur. Fatsa Ticaret Odamız Fatsa için çok önemli bir sivil toplum örgütü. Bu zamana kadar da etkin bir odaydı. Biz bu dönem Borsa’dan daha fazlasını bekliyoruz. Bu makamlar gelip geçici asıl olan geride hoş bir seda bırakmak ve hizmetler bırakabilmek. İnşallah onun için de hep beraber çalışacağız. Seçime katılan diğer arkadaşlarımızı da kutluyorum heyecanlarından dolayı hepimiz Fatsa için ortak paydada buluşacağız. Bölgemiz için fındık çok önemli bu sebeple üreticilerinde vatandaşlarımızındın da el emeği göz nuru en iyi şekilde değerini hakkını bulmasını hep arzu ediyoruz. Tabii ki hükümetimizin de bu konuda politikaları var. Yeni bir fındık sezonu başlıyor ben bu vesile ile tüm üreticilerimize bu sezonun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Demokratik bir seçim olduğunu dile getiren Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen; “ Bizlerde sivil toplum örgütü anlayışı içerisinde siyaset yapıyoruz. Hepimizin ortak paydası Fatsa’mıza hizmet etmek. Hepimiz belli sürelerde makamlarımızda oluruz, önemli olan bulunduğumuz mevki ve makamı bıraktığımız zaman hoş bir seda bırakmaktır. Ortak paydamız Fatsa’dır. Size ve arkadaşlarınıza tekrar hayırlı olsun” dedi.borsa-22-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde