23 Temmuz 2024

“9 Yaşında bir erkek çocuk nasıl bir cinsel tehdit oluşturur”

  • PDF
CHP Fatsa İlçe Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi Erkan Güzeldemirci, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığının Kadınlar Plajındaki 7 yaş üzeri erkek çocuk alınmaması kararına büyük tepki gösterdi.
Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Güzeldemirci konu ile ilgili  gazetemize yaptığı açıklamada , “Uygulanan kararın baştan aşağı yanlış olduğunu belirtmek istiyorum.  Bu bir ayrımdır,  küçük çocuklarımızın nasıl bir rahatsızlık unsuru  olduğunu anlamış değilim.  7 – 8 yaşlarında minicik evlatlarımız kadınlar plajında kimlere  nasıl rahatsızlık verebilir ?” dedi.
Bir yakınının başından geçen olayı bizlerle paylaşan Güzeldemirci sözlerine şöyle devam etti, “Fatsa Belediyesi kadınlar plajına girmek isteyen bir yakınım
yanında bulunan 9 yaşındaki erkek çocuğuyla içeri alınmamış ve görevlilerin sert tavrına maruz kalmıştır, yaşanan olayı ve görevlilerin tavrını eleştiriyorum bu  bir utançtır ortada kalbi kırık bir anne ve minicik yüreği deniz sevdasıyla olan ve hayal kırıklığı yaşayan  evladımız vardır. 9 yaşında bir çocuk yanında annesi olmadan nasıl denize girebilir çocuklarımızı tek başına şortunu giydirip denize mi gönderelim” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde