23 Temmuz 2024

FATSA’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa merkezde 3, mahallerde ise 5 ayrı noktasında asfalt yol çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde ilk olarak alt yapı çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalar kapsamında doğalgaz döşendi, su hatları, şebeke ve ana su  ayrı ayrı yenilendi. Kanalizasyon hatları komple yenilendi. Telekom, Yedaş elektrik hatlarını yeniledi,  yağmur suyu hattı döşendi. Alt yapı çalışması yapılan caddelerde 6 ayrı birim iş yaptı. Büyükşehir Belediye ekipleri daha önce 2 kilometre uzunluğundaki Arslan Aydınlık Caddesinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlamıştı ve baskı beton kaldırım çalışmalarına devam ediyor.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan asfalt çalışmaları kapsamında Yeni Kumru Caddesinin 350 metrelik kısmının tamamlandığını belirterek, “Yeni Kumru Caddesinin kalan kısmında alt yap çalışmaları devam ediyor. Reşadiye Caddesinde sıcak asfalt serim çalışması tamamlandı. 1,90 km uzunluğundaki Gürsu Sokak’ta sıcak asfalt serim ve PMT serim çalışmaları devam ediyor.
 Oluklu-Hatipli bağlantısı ile Kılıçlı-Tepecik-Aslancami bağlantısında sıcak asfalt çalışması sürüyor. Ilıca-Sarmaşık-Yeşilyurt, 8 km uzunluğundaki Bolaman-Bozdoğan-Yara-noğlu-Kavraz mahalle yolu, Fatsa Bozdoğan mahallesi yolunda sathi asfalt kaplama çalışması tamamlandı. Oluklu-Yusuflu bağlantısı ile 5 km uzunluğa sahip Fatsa Oluklu-Yusuflu bağlan-tısında ise sathi kaplama öncesi astarlama çalışması sona erdi. 
Ben desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde