23 Temmuz 2024

KIRSALDA BETON YOLLAR İLE ULAŞIMDA KOLAYLIK SAĞLANDI

  • PDF
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Salihli, Kayaca ve Palazlı mahallelerinde çalışmalarını sürdürdü.
 Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 1. Bölge ekipleri Salihli mahallesi Alaaltı semtinde 6 gün önce başlattığı beton yol çalışmasını tamamladı. Alaaltı semtinde dik ve eğimli yolda rahat gidemeyen araçlar yapılan beton yol çalışması sayesinde sorunsuz bir şekilde ulaşımlarını sağlaya başladılar. Yine Salihli mahallesi İslamlı mevkiinde devam eden beton yol çalışması bugün itibariyle sona erdi. 
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 2. Bölge ekipleri ise Kayaca mahallesi Aşağı sokakta beton yol çalışması gerçekleştirdi. Bu bölgede dik ve eğimli yolda ulaşım zorluğu nedeniyle mahalle muhtarı ve vatandaşların talebini değerlendiren 2.Bölge ekipleri burada üç gün süren beton yol çalışması gerçekleştirdi. Kırsal hizmetler 2.Bölge ekipleri tarafından Palazlı Mahallesi Şıhlı semtinde yol geçişi için yaptığı tahkimat duvar çalışması da 3 günde tamamlandı.
 
Salihli Mahallesi Muhtarı Atıf Katar, Kayaca Mahallesi Muhtarı İsmet Özkan ve Palazlı Kömürlük Mahallesi Muhtarı Ali Yılmaz Fatsa Belediyemiz ekiplerine gerçek-leştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde