23 Temmuz 2024

“VATANDAŞINDA ESNAFINDA CANI YANDI FAKAT…”

  • PDF
Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, ilçemizde devam eden altyapı ve yol çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Bir takım aksaklıkların ve gecikmelerin yaşanmasına rağmen vatandaşın yapıcı davrandığını ve sabır gösterdiğini ifade eden Muharrem Aktepe, sürecin yavaş ilerlemesini yapılan yatırımların kalıcı olması için süreci titizlikle sürdürmelerine bağladı.
Kırsal mahallelerde de yol çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, mahalle muhtarlarının yapılan hizmet ve yatırımlardan memnun olduğunun altını çizdi.
“VATANDAŞINDA ESNAFINDA CANI YANDI FAKAT…” 
Yaklaşık bir aydır yoğun bir çalışma içerisindeyiz diyen Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe: “Özellikle kırsalda yoğun çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar aşamalı olmak zorunda. 7 birim ayrı  ayrı yer altında çalışıyor. Sürecin uzamasının en büyük nedeni yapılan yatırımların kalıcı olmasıdır. Tabi ki tüm bunların yanı sıra hava şartları da büyük önem teşkil ediyor. Kamuoyunda şöyle yorumlarda alıyoruz. Bir caddenin kazı çalışmalarını bitirin sonra diğer caddeyi kazmaya başlayın diye. Dediğim gibi bir caddede 7 birim çalışıyor. Doğalgaz çekildikten sonra, doğalgazcılara siz bekleyin biz bu caddenin diğer işlemlerini bitirip başka caddeye öyle geçelim dersek iş yürümez. Kanalizasyon, su, doğalgaz ve diğer tüm sistemlerin bağlantılı olarak devam etmesi gerekiyor. Çalışmaların uzamasından vatandaşında esnafında canı yandı fakat, sonuç çok daha güzel olacak diyerek sabrediyorlar. Ben sabır gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
“MUHTARLARIMIZ YAPILAN ÇALIŞMALARDAN MEMNUN”
Kırsalda da çalışmaların titizlikle yürüdüğünü kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, mahalle muhtarların yapılan hizmetlerden memnun olduğunu ifade etti. Başkan Yardımcısı Aktepe açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü: “Kırsal Müdürlüğümüze bağlı mahalle muhtarlarımızla toplantılar gerçekleştirdik. Eksiklerimiz tabi ki var ama muhtarlarımız çoğunlukla yapılan hizmetlerden memnun. 77 muhtardan benim mahallemde de çalışma yapılmadı diyen yedi kişi yok. Birçok mahallede birçok yere el atmışız, birçok sorununu çözmüşüz. Muhtarlarımızın talep ve isteklerini de dinledik ve tek tek not aldık. Bundan sonraki süreçte de bu eksikleri kapatmak adına çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.  Haber: Sümeyra ÖZCÜRE
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde