23 Temmuz 2024

FATSA YENİHABER GAZETESİ 32 YAŞINDA

  • PDF

    Fatsa’nın köklü medya kuruluşlarından biri olan Fatsa Yeni Haber Gazetesi, kuruluşunun 32. yılını kutladı. 

Kutlamaya Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, CHP Belediye Meclis Üyesi ve gazetemiz köşe yazarı Erol Yerebasmaz, MHP Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çörtük, Gazetemiz yazarları Muharrem Dürümlü ve Yücel Yüksel, Fatsa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün, Belediye Basın Birimi personeli Özlem Altan İnan ve Mir Kuzey Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hamdi Büklü katıldı. 
“OKUYUCULARIMIZDAN ALDIĞIMIZ GÜÇLE YAYIN HAYATIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”
 
Yeni Haber Gazetesi olarak doğru, objektif ve dürüst haberciliği ilke edindiklerini ifade eden Fatsa Yeni Haber Gazetesi Sahibi Yavuz Selim Eser; “1986 yılında başlayan serüven büyük emekler ile bugüne kadar geldi. Çok önemli bir günün heyecanını yaşıyoruz. Bu anlamlı günde bizimle birlikte olduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum. 
 Okuyucularımızdan aldığımız güçle günden güne gelişerek, yayın hayatımızı devam ettiriyoruz. Yeni Haber Gazetesi olarak nice yıllar geçirmek dileğiyle. Kuruluş yıldönümümüz münasebetiyle kutlama programımıza katılanlara, bizzat ziyaret edenlere, telefonla arayarak iyi dileklerini sunanlara, sosyal medya üzerinden tebrik edenlere, çiçek göndererek bizi onure eden herkese teşekkür ediyorum. 
Tabi ki en büyük teşekkürüm ise 32 yıllık yayın hayatımız boyunca bizleri takip eden, gazetemize abone olarak katkılarını esirgemeyen dostlarımıza ve okuyucularımızadır.” dedi. 
Fatsa Yeni Haber Gazetesinin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, Fatsa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, Ahmet Koç, Fatsalı Yazar Zeki Sarıhan, Nfes Kafe sahibi Adil Karamustafa ve Şeyma Karamustafa ise bizzat ziyarette bulunarak başarı dilek ve temennilerinde bulundular.
“BU İŞİ EN İYİ YAPANLARDANSINIZ” 
Başarı dolu nice yıllara erişmeniz temennisiyle yıl dönümünüzü kutluyorum diyen Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, “Ben 13 yıldır Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekteyim. Bu bağlamda basın yayın kuruluşlarıyla birbirimizi anlayabiliyoruz. Sizde Yeni Haber Gazetesi olarak bu işi en iyi yapanlardansınız. Allah daha nice başarılı seneler göstersin. Sizlerin de bizlerinde amacı bu şehre hizmet yapmak. Aynı yolda yürüyoruz. 32 yıl boyunca Fatsa’ya kattığınız değer için de sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. 
“FATSA ADINA ÖNEMLİ BİR GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRİYORSUNUZ” 
Fatsa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün: “Medyanın köklü yayın kuruluşlarından, bizler için büyük önem taşıyan Yeni Haber Gazetemizin 32. yıl dönümünü kutluyor, nice başarılı işlere imza atmanızı temenni ediyorum. Fatsa adına önemli bir görevi layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Özellikle Fatsa’nın menfaatine adımlar attığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Yayın hayatınızın nice uzun yıllar devam etmesi beklentisindeyiz” dedi. 
“50. YILINIZI GÖRMEK DİLEĞİYLE”
Fatsa Yeni Haber Gazetesinin 32. Yılı kutlu olsun diyen FATBO Başkanı Ali Feyzi; “İnşallah Fatsa’nın gözbebeği olan Yeni Haber Gazetesinin 50. Yıl dönümünü yine hep birlikte büyük bir törenle kutlamak nasip olur. 32. Yıldır Fatsa’ya çok büyük katkılarınız oldu. Her zaman olaylara objektif yaklaşarak yol gösterici ve yapıcı eleştiri yapan bir yayın kuruluşu oldunuz. Bu bağlamda bizler için önemli bir değersiniz. 32. Kuruluş yıldönümünüzü kutluyor yayın hayatınızda başarılar diliyorum” dedi. 
“YAYIN HAYATINIZIN DAHA UZUN YILLAR DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUM” 
Yıllardır Fatsa’da uyum içerisinde çalıştığımız Fatsa Yeni Haber Gazetesinin 32. Yılı kutlu olsun diyen Fatsa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş: “İlkeli haberciliğinizle yıllardır Fatsa’da hizmet veriyorsunuz. 32. Yılı geride bıraktınız ve yayın hayatınızın daha uzun yıllar devam etmesini diliyorum. Bu süre zarfında gazetenizin her zaman takipçisi olduk ve imza attığınız başarılı çalışmaları taktirle karşıladık. 
Başarılarınızın devamını diliyor, baskıdan dizgiye her kademede çalışan personellerinize de sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi.
      Nfes Kafe Restoran - Kahve Diyarı işletmesi sahibi Adil Karamustafa ve eşi Şeyma Karamustafa gazetemizin 32. yılını kutlamak için ziyarette bulundular. Fatsa’nın en köklü gazetelerinden biri olan Yeni Haber’e yayın hayatında başarılar diliyorum diyen Adi Karamustafa, her sayısını özenle takip ettiğini de sözlerine ekledi. 
Haber:
Sümeyra ÖZCÜRE 
 
 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde