23 Temmuz 2024

"FATSA’YI UNUTMAYACAĞIM"

  • PDF
Gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser ve gazetemiz köşe yazarı Muharrem Dürümlü Diyarbakır’a atanan Fatsa Vergi Dairesi Müdürü Cihan Sarı’yı ziyaret etti.
Fatsa’da uzun yıllar yapmış olduğu çalışmalardan ötürü teşekkür eden Yavuz Selim Eser, Cihan Sarı’ya Diyarbakır’daki yeni görevinde başarılar diledi.
Fatsa’yı asla unutmayacağını söyleyen Cihan Sarı: “ 2010 yılında başlamış olduğum Fatsa Vergi Dairesi Müdürlüğü görevimi tamamlamış bulunmaktayım. Bu süre zarfında Fatsa’da güzel diyaloglar kurudum. Ordu iline değer kattığımı düşünüyorum. Görev yerimde bir değişiklik yaşandı ama dostluklarımız devam edecektir. Tabi ki bir üzüntü yaşanıyor. Fatsa’yı ve Fatsalı vatandaşları çok sevdiğimi ve özleyeceğimi belirtmek isterim. Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığında görevime devam edeceğim. Orada da inşallah başarılı çalışmalara imza atarız. Şunun bilinmesini istiyorum. Fatsalıların Diyarbakır’da da bir kardeşleri var. Ne zaman gelirlerse evimizin kapısı sonuna kadar açık olacaktır. Zaten Fatsa kelimesini duysam hemen duygulanırım. Şimdi Diyarbakır’a gittiğimde de bilgisayarıma Fatsa’yı kaydedeceğim ve her zaman takipte olacağım. Bu süreçte bize gönüllerini açan Fatsalılara teşekkür ediyor, her zaman desteklerini esirgemeyen basın mensubu kardeşlerime de selam ve sevgilerimi iletiyorum” dedi. Haber: 
Sümeyra ÖZCÜRE
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde