23 Temmuz 2024

ALEYNA OFLAR MİLLİ TAKIM SEÇMESİNE DAVET EDİLDİ

  • PDF
Fatsa Spor Kulübü Sporcusu Aleyna Oflar Avrupa ve Dünya Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek sporcuların belirleyeceği Yıldızlar Taekwondo Milli takım seçmesine davet edildi. Türkiye'den 44 kg baynlarda toplam 11 sporcunun davet edildiği seçmeye Ordu' dan bayanlarda sadece Aleyna Oflar davet edildi. Aleyna Oflar En son yapılan Anadolu Yıldızları Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi, Okullar Şampiyonasında Türkiye Altıncısı ve En son yapılan Türkiye Şampiyonasında 4. Turda Türkiye birincisine yenilmişti. Konuyla ilişkin bilgi veren Aleyna Oflar Anadolu yıldızlarına ve Okul Sporları müsabakalarında çok iyi performans sergiledim.  
En son yapılan Türkiye Şampiyonasında da iyi bir sonuç bekliyordum. Dördüncü tur da çok deneyimli bir sporcu ile karşılaştım.  Maçı istedim ama olmadı. 
Çok üzülmuştüm ama Milli takım listesi açıklanınca çok mutlu oldum. İnşallah seçmede iyi bir sonuç alarak Milli takıma seçilirim ve Ülkeme Milli sporcu olarak hizmet ederek. Kendime güveniyorum. Seçmeye çağrılan rahiplerimin bazılarını zaten daha önce yenmistim. İnşallah elimden gelenin en iyisini yaparak iyi sonuç almak istiyorum."dedi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde