23 Temmuz 2024

AK PARTİ’DE DEĞİŞİM BAŞLIYOR!

  • PDF
AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İnş. Müh. Abdullah Uçar, AK Parti’nin 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren Türkiye’nin siyasi hayatına girdiğini ve ülkenin kalkınmasında, refah seviyesinin üst sınırlara dayanmasında ve gelişmişlik düzeyinde dünya klasmanında çığır açtığını söyledi.
Her yeni kongrenin yeni bir yapılanma olduğunu söyleyen AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İnş. Müh. Abdullah Uçar, “4 Temmuz 2017 tarihi itibari ile 6. Olağan kongre süreci ilçemizde de resmen başlamıştır. Her kongre yeni bir yapılanmadır. Hedeflerimize doğru ve emin adımlarla ilerliyoruz. Parti’mize gönül vermiş her insana kapımız açıktır.
ÜLKEMİZİ DURDURAMAZ BİR 
KONUMA GETİRDİ
Yeni bir sürecin başlangıcında, AK Parti çalışmaları sayesinde, Türkiye artık kendini aşan bir ülke haline gelmiştir. Her alanda yapılan yenilikler ve yapılanmalar ülkemizi durduramaz bir konuma getirtmiştir. 4 Temmuz’da startın verildiği kongre başlangıcının Partimize Ülkemize, Ordu’muza ve ilçemize aziz milletimizin umudu olan teşkilatlarımıza hayırlar getirmesini dilerim.
İLÇELERİN KONGRE 
SÜRECİ BAŞLADI!
7 Temmuz günü AK Parti 6. Olağan Kongre takviminin sunumu ve bilgilendirme toplantısını İlçe Başkanlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Genel Merkez İl Koordinatörümüz Nevşehir Eski Milletvekilimiz Sn. Rıtvan Köybaşı ve İl Başkanımız Sn. Uğur Çelenk, Ak Parti Kurumsal kimliğine yakışır birlik beraberlik içinde bu sürecin tamamlanması gerekliliğinin vurgusunu yaparak, İlçelerimizin kongre sürecini başlattı.
YÖNETİM SAYISI AZALIYOR!
İlçe Başkanları Toplantısında 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ilk yıldönümünde yapılacak etkinliklere değindik. 15 Temmuz hain darbe girişiminin kamuoyunda güçlü bir şekilde hatırlanması ve unutturulmaması için yapılacak organizasyonları da istişare ettik. 6.olağan kongrede ise Fatsa ilçemizdeki yönetim kurulu sayısı mevcutta 30 kişi iken bu sayı 25 kişiye düşecektir. Yedek yönetim kurulu üyesi şu an mevcutta 30 iken bu sayı ise kongrede ise 13 kişi olarak şekillenecek. İlçelerdeki ana kademe sayısı ise asil ve yedek yönetim olarak 38 kişi olacaktır.
KONGRE HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Bu uygulama 6.olağan kongrede ana kademe teşkilatın haricinde teşkilatımızın yan kuruluşları olan kadın ve gençlik kolları sayıları ise ana kademe teşkilatındaki sayıya göre şekillenecektir. İlimizin diğer ilçelerindeki durum ise nüfusa göre şekillenecek. 6.Olağan kongre ile ilgili süreç ile alakalı hazırlıklar başlamıştır. İlçe kongrelerimiz ise 19 Ağustos 2017-12 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacak. Kongremiz ilçemiz için hayırlı olsun” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde