23 Temmuz 2024

ÖZÇELİK: “REKLAM BİR İŞLETMENİN VİZYONUDUR”

  • PDF
Fatsa’da faaliyetini sürdüren Sinerji Reklam Hizmetleri kısa süre zarfında alanında parmakla gösterilecek işlere imza atarak, sektörde önemli bir yer edindi.
Reklam bir işletmenin dış görünüşünden öte vizyonudur diyen Sinerji Reklam Hizmetleri sahibi Ümit Özçelik; “Hızlı teslimat, kaliteli işçilik ve uygun fiyat garantisi ile müşteri güvenini yakalamanın mutlu-luğunu yaşıyoruz” dedi. 
Sinerji Reklam hizmetleri olarak Fatsa’da faaliyetlerimiz sürüyor diyen Ümit Özçelik sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Sektörde bir yıldır kendi işletmemizde hizmet veriyoruz. Bunun öncesinde de reklam piyasasında çeşitli firmalarda çalışarak tecrübe edindik. Bir yıldır da Sinerji reklam olarak Fatsa’da müşterilerimize hizmet veriyoruz. İş tanımımızın içerisinde tabela, cam giydirme, araç giydirme ve reklam alanında her şey bünyemizde mevcuttur. Bunun yanı sıra promosyon ürünleri ve ajans hizmetleri de vermekteyiz” dedi. 
“REKLAM ÖNEMLİ BİR OLGUDUR” 
Reklam bir işletmenin dış görünüşünden öte vizyonudur diyen Ümit Özçelik: “Bu gün amiyane bir tamir ile Yahudi mantığı güdecek olursak eğer işletmeler gelirlerinin %90’lık kısmını reklama ayırmalıdır. Çünkü reklam önemli bir olgudur” diye konuştu.
“HIZLI TESLİMAT, KALİTELİ İŞÇİLİK VE UYGUN FİYAT GARANTİSİ”
Sinerji Reklam Hizmetleri sahibi Ümit Özçelik: “Bir işletme neden Sinerji reklamı tercih etmeli diye soracak olursanız, şunu söyleyebilirim. Hızlı teslimat, kaliteli işçilik ve uygun fiyat garantisi diyebilirim. İşlerimizi hızlı teslim ediyor, kaliteli işçilik sunuyoruz. Birinci kalite malzeme kullanıyoruz. İşi bir defa yapmayı tercih ediyoruz. Fatsa’daki en büyük sıkıntılardan bir tanesi reklamcıların söz verip, işi ileri bir tarihte teslim etmesidir. Tabi ki bir günlük aksaklıklar olabilir ama biz hızlı teslimat garantisi veriyoruz. Reklam sektöründe en büyük sorunumuz yapılan işin maddi karşılığını almakta zorlandığımız oluyor. Fatsa’da tahsilat noktasında zorluklar bi çok sektörde var. Bu nedenle biraz daha sağduyulu yaklaşım bekliyoruz” dedi.
 Haber: 
Sümeyra ÖZCÜRE 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde