23 Temmuz 2024

SOFRALAR FATSA YARDIM SEVENLER DERNEĞİ SAYESİNDE ŞENLENDİ

  • PDF

Fatsa Yardım Sevenler Derneği ihtiyaç Sabi aileleri bu ramazanda unutmadı. Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Fatsa Şubesi, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu. Temel gıdalardan oluşan Ramazan paketini yüzelli ihtiyaç sahibi aileyle buluşturan Fatsa Yardım Sevenler Derneği, bu ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri sevindirdi. En temel kural olarak yardımları insan onurunu kırmadan ve gizlilik esasları altında yaptıklarını ifade eden Dernek Başkanı Nimet Koç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bildiğiniz gibi derneğimiz Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak erzak yardımında bulunuyor. Bu esnada şuna dikkat etmeye çalışıyoruz. Bizlere ulaşamayan, çekinen ihtiyaç sahibi ailelilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince en doğru noktalara ulaşmaya çalışıyoruz. Bu ramazanda en az 150 aileye ulaşmaya hedefliyoruz. Yaptığımız yardımlarda bağış-çılarımızın çok büyük katkıları var. Bağışlar artarsa bize ve talep olursa, ihtiyaç sahibi ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Bu anlamda bize bağışlarıyla destek olan tüm bağışçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinin niyetlerini kabul etsin. Sizlerin vesilesiyle bir kez daha herkesin Ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Başkan Nimet Koç  herkesle birebir ilgilenerek ramazan paketlerini teslim etti. Eşinden ayrılan ve iki çocuğuyla birlikte yaşayan bir hanımefendi yapılan yardımdan ötürü oldukça duygulanarak, fenalaştı. Nimet Koç, bayanla bir süre sohbet ettikten sonra, maddi yetersizlikler nedeniyle okulu bırakmak zorunda kalan kızını ise yeniden okula kayıt ettirilerek eğitim giderlerini üstlenme sözü verdi. Bayana gıda yardımının yanı sıra nakdi yardımda da bulunuldu.
Fatsa Yardım Sevenler Derneği’ne teşekkür eden vatandaşlar ise: “ Ne zaman zorda kalsak bu kapı bizlere hep açıktı. O yüzden Fatsa Yardım Sevenler Derneği başta olmak üzere tüm yardım derneklerine minnettarız. Bizlerin hem maddi hem de manevi olarak her zaman yanımızda oldular. Teşekkür ediyoruz” diye konuştular. 
 
Son Güncelleme: Çarşamba, 14 Haziran 2017 08:28

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde