23 Temmuz 2024

YACIZI: “VERİMLİ BİR YIL GEÇİRDİK”

  • PDF

Fatsa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Barış Semih Yazıcı, gazetemize yaptığı açıklamada oldukça verimli bir yıl geçirdiklerini ve yaz döneminde de birçok kursa imza atacaklarını ifade etti. Bu yıl yaz spor okulu öğrenci sayısını iki bin rakamına yükseltmeyi hedeflediklerini belirten Müdür Yazıcı, bir hobi, bir meslek edinmek isteyen tüm bireyleri Fatsa Halk Eğimimi Merkezine davet etti.

Öğrencilere yaz tatilini verimli geçirmeleri adına önerilerde de bulunan Yazıcı, meslek edinmek isteyen ve kendini geliştirmek isteyenler için bu yaz açmayı planladıkları Evde Çocuk Bakımı Hizmetleri Kursunun müjdesini verdi.
“BU YIL YİRMİ BEŞE YAKIN ETKİNLİĞE İMZA ATTIK”
 Fatsa Halk Eğitim Merkezi olarak bir önceki seneye oranla daha verimli ve daha atak bir sene geçirdik diyen Müdür Barış Semih Yazıcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Halk Eğitim Merkezi olarak su seneki en önemli farklılık şu oldu. Normalde bir seneyi iki üç etkinlikle geçirirken, bu yıl yirmi beşe yakın etkinliğe imza attık. Konserlere, sergilere ve diğer etkinlikleriyle dolu dolu bir yılı geride bıraktık.  Amacımız önümüzdeki sene bu sayıyı daha da artırarak farklı etkinliklerle Fatsa halkına hizmet etmek”.
“YAZ SPOR OKULU ÖĞRENCİ SAYISINI İKİ BİN RAKAMINA YÜKSELTMEYİ 
HEDEFLİYORUZ”
 Tabi ki okullar bitti ama bizim için dönem bitti sayılmaz diyen Yacızı: “ Şu anda yaz dönemi için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hatta önümüzdeki senenin hazırlıklarını yapmaya başladık. Kurslarımızda işbirliklerimiz olacak. Gençlik Merkezimiz bizim en büyük işbirliği yaptığımız kurum-larımızdan birisidir. Aynı şekilde Spor İlçe Müdürlüğümüz ile koordinasyon halinde çalışıyoruz. Şu anda İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün açmayı düşündüğü yaz spor okulları var. Bu kurslar, Halk Eğitim Merkezi  ile işbirliği içerisinde açılacak. Bu sene yaz spor okulu öğrenci sayısını iki bin rakamına yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
EVDE ÇOCUK BAKIMI HİZMETLERİ KURSU AÇILACAK
Müdür Yazıcı açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü: “ Öte yandan müzik alanında yaz kurslarımız devam edecek.  Talep olursa bu yaz Evde Çocuk Bakımı Hizmetleri Kursu açmayı planlıyoruz. Aileler artık bu anlamda eğitimli, kendi kültürümüzü bilen bakıcılar istiyorlar. Yeni bir meslek alanı ve bu konuda gerekli bilgiyi almak isteyenleri Halk Eğitim Merkezimize bekliyoruz.” dedi. 
“HALK EĞİTİM MERKEZİNE DAVET EDİYORUZ” 
Öğrencilere yaz tatili için önerilerde bulunan Müdür Semih Yazıcı: “ Bir eğitimci ve veli olarak şunu söyleyebilirim. 
Yaz tatilleri dinlenmek adına güzel zamanlar ama verimli dinlenmek daha önemlidir. Verimli dinlenmekten kastım, sporunu yapacaksın, kitap okuyacaksın, önümüzdeki senenin dersleri ile ilgili hazırlıklar yapacaksın ve sosyal ortamlardan kopmayacaksın. 
Herkesi muhakkak bir hobi, bir meslek edinmesi adına Halk Eğitim Merkezine davet ediyoruz” dedi. Haber: Sümeyra ÖZCÜRE 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde