23 Temmuz 2024

FATSA ZİRAAT ODASI ÜRETİCİYLE EL ELE

  • PDF
Fatsa Ziraat Odası üreticiyi bilgilendirmek adına, mahalle mahalle gezerek çiftçi toplantılarını sürdürüyor.
Son yıllarda üreticilerin korkulu rüyası haline gelen fındıkta küllenme hastalığı ile ilgili üreticiyi bilgilendiren Fatsa Ziraat Odası, ziyareti esnasında üreticiye domates, biber, patlıcan, hıyar gibi sebze fideleri de dağıtıyor. 
Yapılan ziyaretten ötürü üreticilerin oldukça memnun olduğunu dile getiren Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar: “Yavaş, Aşşağıyavaş, Hatipli, Geyikçeli, Yeşilyurt, Sarmaşık, Akçakese, Kayaca, Yassıbahçe, Sefaköy, Demirci, Düğünlük, Kösebucağı, Ahmetler, Salihli ve Beyceli mahallelerimizde Çiftçilerimizle bir araya geldik..
Son yıllarda Fındık Bahçelerimizde hızla yayılan ve Fındığımızın geleceğini tehdit altına alan Küllenme (küf) hastalığında dikkat edilmesi gereken noktaları ve mücadelesi için yapılması gereken işlemleri işledik.
Birçok konuda üreticilerimizin sorunlarını dinledik, çözümler üretmeye çalıştık. Üreticilerimize bilgilendirme amaçlı Broşürlerin yanında Domates, Biber, Patlıcan ve Hıyar fideleri dağıtımı gerçekleştirdik.
Bu toplantıların düzenlenmesi için öncülük eden Muhtarlarımıza ve Delegelerimize Çiftçilerimiz ve Oda meclisimiz adına teşekkür ederim” dedi. Haber: Sümeyra Özcüre
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde