23 Temmuz 2024

ÇARŞAMBA GÜNLERİ BULUŞACAĞIZ

  • PDF

Değerli okuyucularımız;

1986 yılından başlayan haftalık yayın yolculuğumuz 2015-2017 yılları arası günlük devam olarak devam etmiş ancak; 1 Haziran 2017 gününden itibaren yeniden haftalık olarak devam edecektir.

Malumunuzdur ki; yazılı basın.. medya dünyamızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Oysa kitle iletişim kanalları o kadar açık ve hızlı ilerlemekte ki; anlık bilgiye ulaşmak çok daha kolay hale gelmekte. Sosyal medya bu hızlı erişimin en baş aktörü. Dolayısıyla tüm gelişmeleri anlık olarak takip etmek kolaylaştı.

“Olaylara anlık ulaşılıyorsa o zaman gazete niye haftalığa dönüyor” denilebilir.

Aslında Yeni Haber ailesi 2005 – 2015 yılları arasında bünyesinde ikinci bir gazete olan “Yenigün” ismiyle günlük çıkıyordu. 2015-2017 arasında da Yenigün’ün ismini Yeni Haber yaparak 2 yıl da Yeni Haber olarak günlük yayın yaptı. Koşulların her geçen gün daralmasından ötürü yeniden haftalığa dönme ihtiyacı hasıl oldu.

Ancak Yeni Haber’in “web sitesi” anlık paylaşımlarla siz okuyucularımızın hizmetinde olacak.

Arama motorlarına “Fatsa Yeni Haber” yazdığınızda karşınızda anlık olarak bizi bulacaksınız.

Köşe yazarlarımız, özel haberlerimiz, röportajlarımız ve daha içerikli yepyeni bir Yeni Haber’i sizlere bu şekilde sunmaya çalışacağız. Her ne kadar yazılı basın olarak haftalık buluşacak olsak da internet üzerinden her an birlikte olacağız. Tarafsız ve objektif yayın anlayışımızı daha çok pekiştireceğiz.

Yine; Fatsa’da güncel yaşam, siyaset, hizmetler, eleştiriler ve övgülerle.. Çarşamba günlerini özlemle bekleyen okuyucularımız olacaksınız. Hangi köşe yazarımız ne yazmış, özel haberler nelermiş, kiminle röportajlar yapılmış…

Artık.. Yeni Haber Çarşamba günleri sizlerle olacak.

Bilgilerinize saygıyla…

(Oysa Fatsa’da 4 tane günlük gazete yayın yapıyor. Bu gazeteler Yeni Haber, Fatsa, Fatsa Postası ve Mir Kuzey. Bu 4 gazete vasıflı dediğimiz, kamu ilanı yayınlama hakkı elde etmiş ve bir zorunluluğu yerine getiren gazetelerimizdir. Günlük yayın yapan gazeteler bin bir zorluklara katlanarak, sahiplerinin büyük özverileri ve emekleriyle bu günlere gelmiş yayın organlarıdır. Hepsinin de basın yoluyla Fatsa’ya ciddi emekleri olmuştur.

Ancak zor koşulları bir nebze olsun bertaraf etmek için 4 gazete sahibi iyi niyetle bir araya gelmiş ve “ilan ortaklığı” zemininde görüş birliği sağlamışlardır. Artık kimimiz haftalık kimimiz günlük olarak hizmet vereceğiz. Bu bilgiyi de siz okuyucularımızla paylaşmak isteriz.)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde