23 Temmuz 2024

‘Kaynaşma İftarında’ dostluk, birlik ve beraberlik rüzgarı esti

  • PDF
Fatsa İlçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından kooperatif çalışanları ile Fatsa Halk Bankası’nın çalışanları arasında kaynaşma sağlamak amacıyla iftar yemeği programı düzenlendi.  Geleneksel hale gelen ‘Kaynaşma İftarında’ dostluk, birlik ve beraberlik rüzgarı esti. 
Fatsa’nın Dolunay Mahallesi’nde bir restoranda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından kooperatif çalışanları ile Fatsa Halk Bankası’nın çalışanları arasında kaynaşma sağlamak amacıyla iftar yemeği verildi. Düzenlenen iftar programına Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu, Fatsa Jandarma Komutanı Yarbay Halit Gülten, Ordu-Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Bölge Başkanı Yüksel Kaya, Halk Bankası Fatsa Şube Müdürü Kazım Şahin ve çalışanları, Fatsa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ayhan Baş ile Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, kooperatif çalışanları katıldı.
Birlik ve beraberlik havasında gerçekleşen ‘Kaynaşma İftarı’ nda konuşan Fatsa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, “Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız gibi bu yılda düzenlediğimiz geleneksel ‘Kaynaşma İftar’ programımızı katılımdan dolayı teşekkür ederim. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak kooperatif çalışanlarımız ile Fatsa Halk Banka’mızın  çalışanları arasında kaynaşma sağlamak amacıyla böyle bir program düzenliyoruz. Bugün burada tuttuğumuz oruçlarımız birlikte açarak, büyük bir aile olduğumuzu göstermiş olduk. 
 
Yoğun katılım olması aramızdaki birlik ve beraberliğin ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir. Biz, burada bir aile gibiyiz. İftar yemeğiyle daha güçlü bir bağ ve kaynaşma sağladığımıza inanıyorum. Bundan sonraki yıllarda da bu tür etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.
Ordu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Kaya ise kendisini davet ederek nezaket örneği sergileyen Fatsa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ayhan Baş’a teşekkür etti ve programa katılanlara minnettar olduğunu belirtti. İftar yemeği, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde