23 Temmuz 2024

“Ordu Sosyal Medyada Tanıtılıyor’ Etkinliği Yoğun İlgi Gördü”

  • PDF
Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’nun tanıtımına katkı sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla 31 Mayıs Çarşamba günü  gerçekleştirilen  “Sosyal Medya Hesabınızda Ordu'yu Paylaşın" etkinliğine  yoğun  ilgi gösterildiğini söyledi.
“31 Mayıs Çarşamba günü farkındalık yaratmak amacıyla facebook, twitter, Instgram gibi sosyal medya hesaplarında bir günlüğüne Ordu fotoğraflarının yer alacağını duyurmamızın hemen akabinde Ordulular büyük bir teveccüh gösterdi” diyen Vali Balkanlıoğlu, ”17 Haziran 2014 tarihinde Ordu Valiliği görevine başladıktan sonra Karadeniz’in incisi bu  büyüleyici şehri turizmde bir marka kent yapmak amacıyla tanıtım çalışmalarımıza ağırlık verdik. Ulusal  medyada ekranlara gelen ünlü programcıları, sosyal medya fenomenlerini Ordu’ya davet ederek, çekimler yapılmasını sağladık. Amacımız, Ordu’yu tanıtmak ve güzelliklerini göstermek. Bu amaçla da Ordu’nun tanıtımına farklı bir  farkındalık sağlamak noktasında bir günlüğüne hem profil, hem de kapak fotoğraflarımızda Ordu’nun güzelliklerine yer verdik. Ordulu  hemşerilerimiz de gün boyu ilimizin  değişik fotoğraflarını yayınlayarak bu etkinliğimize destek verdiler. Etkinliğimize katkıda bulunan ve destek veren, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
NTV başta olmak üzere birçok haber kanalında, gazetelerde ve internet sitelerinde, ‘Ordu Sosyal Medyada Tanıtılıyor’ başlığıyla haberlerin yer aldığına dikkat çeken Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Tüm dünyayı parmaklarımızın ucuna getiren sosyal medya sayesinde Ordu’nun  göz kamaştıran güzellikleri  daha fazla ilgi çekti. Sosyal medyada Ordu ne kadar fazla yer alırsa, o kadar çok  ilgiyi artırır. Farkındalığımızı yaymaya katkı sağlayan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.HABER MERKEZİ

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde