23 Temmuz 2024

ÇAM “ESTETİK ŞEHİR PROJESİ, PROJE AŞAMASINDA KALMASIN!”

  • PDF
Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Av. Onur Çam, 8 Haziran’da ihalesi gerçekleşecek olan Fatsa Estetik Şehir Projesi ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.
Estetik Şehir Projesi’nin Fatsa vizyonu açısından büyük bir önem teşkil ettiğini vurgulayan Başkan Onur Çam, Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe teşkilatı olarak bu projenin hayata geçirilmesi sürecinin takipçisi olacaklarını ifade etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Av. Onur Çam Konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Ordu Büyükşehir Belediye başkanı Enver Yılmaz’ın inisiyatifiyle, Bolaman Irmağı ile Elekçi Deresi arasındaki alanda bir estetik şehir projesinden bahsediliyor. Gazeteniz haberinden de okuduğum gibi ihalesinin 8 Haziran tarihinde yapılacağını biliyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu projenin sonuna kadar destekçisiyiz.  Fatsa’mızın estetik görüntüsü bakımından güzelleşmesi adına projenin hızla hayata geçirilmesi gerekmektedir. Gönül ister ki, bu da diğer projeler gibi, iptal edilen ihaleler gibi sadece gazete sütunlarında kalmaz, fiiliyata geçer. Benimde mesleğim gereği bildiğim kadarıyla Kurtuluş Mahallesinden, Bolaman Mahallesine kadar olan sahil cephesinde sorunlu olan bir bölüm var. Yaklaşık 30 yıldır mahkemesi devam eden bu sorunlu alan neticesinde, sahil cephemize tek bir çivi çakılamamıştır. Böyle bir hukuki sorunu olan yerin sorunu çözüldü mü merak ediyorum? Dolayısıyla benim kaygım, Estetik Şehir Projesinin de diğer projeler gibi sadece proje aşamasında kalmasıdır. Bu projenin adeta dillere bal çalma aşamasında kalmasına gönlümüz razı gelmez. Bu desteklediğimiz güzel bir proje ancak fiiliyata geçeceğini düşünmüyorum. Bu projeyi hayata geçirirlerse ana muhalefet partisi olarak kendilerine teşekkür edeceğim ve alkışlayacağım. Bu nedenle yetkilileri göreve davet ediyorum” dedi.   
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde