23 Temmuz 2024

“ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYORSUNUZ”

  • PDF
Saadet Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı polis haftası kapsamında Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
Kuruluşundan bu zamana kadar, 172 yıllık süreçte teknolojik ve bilimsel gelişmeler doğrultusunda sürekli kendini yenileyerek mesafe kat eden teşkilatımız her daim takdire şayandır diyen Başkan İsmail Koçan: “Özellikle 15 Temmuz olaylarındaki vakarlı duruşu ve sonrasında bu duruşu en güzel şekilde devam ettirmeniz bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Böyle bir mesleğin icrasının da elbette bazı zorlukları olmaktadır. Halkın güvenliğini sağlamak ve onları korumak kolay değil, bu açıdan bakınca teşkilatın ne kadar önemli bir görev üstlendiğini görmekteyiz. Halkında, bizimde polislerimize bu zorlu görevde yardımcı olunmasının gerektiği bilincindeyiz. Bu kutlu gününüzde, Saadet Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı olarak, Yönetim kadememden üye kadememe kadar, bütün gücümüzle sizlerin yanındayız olmaya da devam edeceğimizi bilmenizi isterim. 
Bu minval üzere;Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren ve her türlü zorluğa rağmen vatan hizmetini 172 yıldır fedakârca yapan, şahsınızın ve bütün Polis Teşkilatımızın gurur gününü, Partim adına kutlarım.” diye konuştu. 
Ziyarette İlçe Başkanı İsmail Koçan’la birlikte Yatırım ve Kalkınma Başkanı, Mükremin Akalp, Sosyal İşler Başkanı Zikrullah Atıfoğlu ve Mahalli İdareler Başkanı Mehmet Arslan eşlik etti.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde