23 Temmuz 2024

CELAL ÇUKURLU HASAN ACU’YU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

  • PDF
İstidat sahibi, idealist bir öğretmen ve bir idarecide olması gereken meziyetlerin tamamını bünyesinde barındıran hemşehrimiz Altınordu ilçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu’yu, Araştırmacı Yazar İstanbul Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Fatsa temsilcisi Celal Çukurlu makamında ziyaret etti.
Hasan Acu mesleğinde başarı merdivenlerini koşar adımlarla çıkmış, 27 yaşında Çamaş Milli Eğitim Müdürü olmuş, döneminin Türkiye’de en geç Milli Eğitim Müdürü ünvanına sahiptir. Bugün de Türkiye’miz de en genç Milli Eğitim Müdürleri arasındadır. Acu Çamaş Milli Eğitim Müdürü iken, il genelinde 17. sırada olan; Çamaş ilçesini eğitim sıralamasında Ordu 3.sü yapma kalibiyet ve becerisini göstermiş, buna istinaten de sayın Acu’nun adı Çamaş’ta bir caddeye “ÖĞRETMEN HASAN ACU” şeklinde verilerek onure edilmişti. 
Mesleğinde verilen her görevi başarı ile tamamlayan Hasan Acu, çeşitli görevlendirmelerin sonunda Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne getirildi ve bu görevinde başarı ile sürdürmekte. Sayın Acu’yu makamında ziyaret eden Celal Çukurlu gazetemize şu değerlendirmede bulundu. “Bir kere şunu açık şekilde ifade edeyimki biz Dünya’da Türkiyeli, Türkiye’de Karadenizli, Karadeniz de Fatsalıyız. Dünya’da devletler, milletler, meslekler, şehirler yarış halinde. Herkes başardığı ve başarılı olduğu ölçüde yetki ve salahiyet sahibi oluyor. Hasan Acu henüz 35 yaşında genç bir Fatsalı kardeşimiz. Ve Ordu’nun kalbi konumunda olan Altınordu’da İlçe Milli Eğitim Müdürü. Elbetteki Fatsa ve Fatsalılar bu gibi evlatlarıyla övünmeli ve onları takdir etmelidir. Unutulmamalıdır ki marifet iltifata tabidir. Bende Hsan beye İstanbul Fatsalılar Derneği adına iltifatta bulundum. Beni makamına kabul etme nezaketi gösterdiler. Kendilerine kamuoyu önünde bir kez daha teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Onursal başkanlarımızdan sayın Asım Övün ile dernek başkanımız sayın Osman Cayak’ın saygı ve selamlarını ilettim. İleride inşallah heyet olarakta kendilerini ziyaret edeceğiz. Dernek olarak Fatsa ve Fatsalılar olarak kendileriyle gurur duyduğumuzu ifade ettim.
Sayın Acu gördüğüm kadarıyla verilen görevlerin başarıyla üstesinden gelmiş, idarecilik vasfı olan bir kimse. Bu görevinde de kuşkusuz başarılı olacaktır. 14 tane birbirinden güzel, insanda hayranlık uyandıran projeler hazırlamış. Hele bir tanesi varki, ‘Bütün Meslekler Kutsaldır’ adlı doğrusu bayıldım.
Her Fatsalı gibi sevgili Acu’nun başarılarının devamını diliyorum. Öyle inanıyorum ki Hasan Acu gelecekte çok daha büyük başarıların altına imza atacak ve Fatsa tarihi onun adını Fatsalılar’ın ünlüleri bölümüne yazacaktır diye düşünüyorum." dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde