23 Temmuz 2024

Otizm Farkındalık Haftası etkinlikleri

  • PDF
Fatsa ilçesinde Otizm Farkındalık Haftası etkinlikleri kapsamında Fatsa Özel Eğitim Okulu Müdürlüğü öğrencileri, öğretmenleri ve velileri Yıldız Otel’de kahvaltıda buluştu. 
Fatsa Özel Eğitim Okulu Müdürlüğü öğrencileri ve öğretmenleri Otizm Farkındalık Haftası'nda birçok etkinliği gerçekleştireceklerini belirttiler. Düzenlenen kahvaltı etkinliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatsa Özel Eğitim Okulu Müdürü Seniha Dolu, “Eğer bu hayatta bir insanın yüreğine dokunabiliyorsan işte o zaman doğru işi yapıyorsun demektir. Otizm Farkındalık Haftası’nda özel çocuklarımızın yüreğine dokunduğunuz için, bizlere bu ortamı sunan değerli iş adamlarına teşekkürü bir borç biliriz. Otizm, yaşam boyu süren bir gelişimsel farklılıktır. Bu nedenle sürekli hayatımızın bir parçası oluyor. Fatsa Özel Eğitim Uygulama Merkezi olarak bu alanda çalışan bir okuluz. Bu farkındalığı oluşturma adına çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Herkesi bu konuda da daha da duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.
Düzenlenen kahvaltı etkinliğine Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya da katılarak öğrencilere moral verdi.Program, Yıldız Butik Otel Sahibi Erdem Deniz Yıldız’a tablo hediye edilmesiyle son buldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde