23 Temmuz 2024

“BİRARAYA GELİRSEK ZULMÜ YIKARIZ”

  • PDF
Saadet Partisi Ordu il teşkilatı Balgat Eğitim merkezinde bir takım eğitim programlarına katıldı. Programa Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da iştirak etti.
Fatsa İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı İsmail Koçan Başkanlığında 15 Asıl Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu eğitim kampı 3 gün 2 gece sürdü.  
Bizleri maddi ve manevi misafir eden ve ağırlayan Başta Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu bey olmak üzere Genel Başkan yardımcılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz diyen Başkan Koçan “Faydalı bir eğitimden geçmenin haklı gururunu yaşıyoruz” ifadesini kullandı. 
Programla ilgili bilgi veren Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan: “Eğitim programına Saadet Partisi Fatsa İlçe teşkilatımız olarak katılmamız gereken 15 Asil üye ile iştirak ettik. 2 gün 2 gece süren eğitim programı toplam 10 dersten oluşuyor ve her ders 1,5 saatlik düzenlenmiş sıkı bir eğitime tabi olduk” dedi. 
 Milli Görüşçülerin bugün yaşanan sorunları anlamaları için tarihi iyi bilmeleri gerekir diyen Koçan: “Güncel siyasetimizin en güzel şekilde dizayn edilmesi için Genel merkezimiz tarafından belirli periyotlarda bu faydalı ve amacına ulaşan eğitim programları düzenlenir. Rahmetli Erbakan hocamızın başlatmış olduğu Balgat Eğitim programları bu güne kadar Türkiye’nin dışında dünya ülkelerine siyasetçiler yetiştirmiştir.  Saadet Partisi Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu, Balgat Eğitim Merkezi’nde Saadet Partisi Ordu İl Teşkilatı üyelerine vermiş olduğu ‘Türkiye’nin Meseleleri ve Çözüm Yolları’ adlı konferansı ile teşkilat üyelerimize, ülkemiz ve dünya gündemi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Genel Başkanımızın eğitim konferansından notlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.
 
ARZ-I MEVUD’UN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORLAR
Bu topraklara hâkim olmak istediler. Avrupa ve Asya’ya da hâkim olmak için bu bölge şarttı. Onun için öncelikle Birinci Siyonist Kongre’yi düzenlediler. Arz-ı Mevud  (Nil’den Fırat’a kadar olan alan) için bölgeyi tamamen paramparça etmeye çalıştılar. Bu kongrede Filistin’de bir devlet kurmak istediler. Ancak buna tek engel ise Büyük Sultan Abdülhamit Han oldu.
YENİ HARİTALAR İLE SEVR’İ DEVAM ETTİRİYORLAR
Sevr’de Türkiye’ye dayatılan haritaların yerini bugün başka haritaların aldığını dost ve müttefik dediğimiz ülkelerin sınırlarımızı tanımadığı ortadadır. O günlerde bunu başaramayanlar hedeflerini unutmadı. Bu gün yeniden sınırlarımızı değiştirmenin gayreti içindeler. Yeni haritaları ara ara açıklıyorlar.
11 EYLÜL İSLAM TOPRAKLARI İŞGAL İÇİN ORTAYA ÇIKARILDI
“Arz-ı Mevud yani Büyük İsrail için 11 Eylül gerekçesiyle İslam ülkeleri bir bir işgal edilmeye başlandı. Amerika hainlikte sınır tanımaz ama önce gerekçeyi bulur. Kendi halkını da kandırmak için bunu yapıyorlar. Bugün herkes biliyor ki, bu işi kendileri planladı. Hatta ileri giderek vatansever adıyla da yasalar çıkardılar. Öncelikle Afganistan ve ardından da Irak işgal edilmeye başlandı. Türkiye üzerinden de bu işgale gitmeye çalıştılar ama Türkiye buna izin vermedi. Sonra askerimizin başına çuval geçirdiler. Bunun hesabını soramıyorsanız o zaman güçlü devlet değilsiniz”
BİRARAYA GELİRSEK ZULMÜ YIKARIZ
 “Batı bizim bir araya gelmememiz için elinden ne geliyorsa yapıyor. Biz ise bir araya gelemiyoruz. Başka yollara sapıyoruz. Batı’nın oyunlarını ve zulmünü ancak Müslüman ülkeler bir araya gelip İslam Birliği’ni kurarak yok edebiliriz” 
DÜNYAYA BARIŞ İSLAM İLE GELİR
“İslam temelde barış dinidir. Cihat katliam değildir. Cihat hakkın hâkim olması için bütün güç ile çalışmaktır. Biz Batı’ya şu mesajı vermek zorundayız. Dünyaya barış sizin prensipleriniz ile gelmez. Çünkü siz menfaati ve kuvveti hak sebebi olarak görüyorsunuz. Biz ise öyle bir inanca sahibiz ki dünyaya barış ancak İslam ile gelir”
TÜKETEN YATIRIMLAR YAPIYORUZ
Yollar, köprüler, havaalanları yapıldı. Modern yapılarımız oldu. Ancak yatırımları üretim alanına yapmadılar. Ülkemizin en sıkıntılı alanı da burasıdır. Yollar, köprüler yaparak toprağa parayı yatırabilirsiniz ama iş istihdam ve üretim yapacak ülkeyi kalkındıracak alanlara yatırım yapılmadı.
 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde