23 Temmuz 2024

VEKİL ERGÜN TAŞÇI: “BU SİSTEM BU TOPLUMA DAR GELİYOR”

  • PDF
16 Nisan’da yapılacak olan referanduma ilişkin çalışmalarını Fatsa’da sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Ergün TAŞÇI, Fatsa İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah UÇAR ve yönetim kurulu üyeleriyle ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Türkiye 16 Nisan’da yüzyılın seçimini yapıyor diyerek sözlerine başlayan Taşçı; “95 yıldır parlamenter sistemi oturtamamış bir ülke olarak sürekli darbelere maruz kalan, özellikle milletin iradesini yok saymayı çalışan bir anlayış ile ülkemizin bekasına müdahale edilmeye çalışılmıştır. Bu durumun ortadan kalkması ve milletin iradesinin yönetime daha güçlü yansıma için cumhurbaşkanlığı sistemi zaruri olarak ortaya çıkmıştır” dedi.
Parlamenter sistemin ülkenin yapısına uymadığını vurgulayan Taşçı; “Çift başlı yapı artık ülkemize uymuyor ve bürokrasinin hantal yapısının ortadan kalkması gerekmektedir. Bu sistem güçlü bir hükümet sistemini ön görmektedir. Koalisyonların olmadığı, darbe heveslilerinin elinde enstrüman kalmadığı bir sistemi Türkiye referandum ile oylayacak. Milletimiz bunu çok iyi görüyor. Milletimizin sağduyusu ile hangi partiden olursa olsun evete güçlü bir destek vereceğini şimdiden görüyoruz” dedi.
Sürekli olarak hükümet icraatlarına ipotek koyan vesayet sistemine son vermek adına evet denilmelidir diyen Taşçı; “Ekonomi çevreleri ve sivil toplum katmanları üretim ve istikrar istemektedir. Bu çevreler istikrar için 16 Nisanı bekliyor. Fatsa’da ve Ordu’da evet oyları çok iyi oranda. Türkiye birlik ve beraberlik içinde Türkiye’nin kurtuluşu için gün saymaktadır. 
İnşallah 16 Nisan’da gümbür gümbür evet oylarının sandıklardan çıkacağına hep birlikte şahit olacağız” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde