23 Temmuz 2024

ENGİNYURT VE YILMAZ’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

  • PDF
Milliyetçi Hareket Partisi Eski Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz gazetemizi ziyaret etti.
Gazetemiz Yavuz Selim Eser ile siyasi gündeme ilişkin istişarelerde  bulunan Enginyurt, referandum ile ilgili açıklamalarda da bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Eski Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt yaptığı açıklamada: “Ülkemizi önemli bir sürece girmiştir. Burada bilinmesi gereken 16 Nisan’da Cumhurbaşkanlığı sistemi oylanacaktır. Yani kimse hain yada kahraman ilan edilmeyecek. Bu düşüncemiz her yerde yüksek sesle söylüyoruz. Diyoruz k, bize göre ‘Evet’ diyen de bizim vatandaşımız, ‘Hayır’ diyende bizim vatandaşımızdır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak ‘Evet’ verilmesi taraftarıyız. Bundaki en temel ‘Evet’ sebebimiz ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti hem dışarıdan hemde içeriden büyük bir kıskaç altına alınmıştır. Bu Avrupa’da ki ‘Hayır’ cephesinin Türkiye’de de beklenti içinde olan ‘Hayır’ cephesiyle birleşmesiyle birlikte Türkiye’de 16 Nisan’dan sonra bir kargaşa ortamı oluşabileceğini düşünerek, biz ‘devlet’ için ‘millet’ için ‘cumhuriyet’ için ve ‘Türkiye’ için ‘evet’ diyoruz.  Lakin bunu söylerken, asla ne ‘hayır’ veren verdiği hayırdan dolayı ‘hain’ olamayacağı gibi ‘evet’ verende kahraman olmayacaktır’ diyoruz” dedi. 
“DEVLET BAHÇELİ ORDU’YA GELİYOR”
Sziin kanalınızla bir bilgi paylaşmak istiyorum diyen Enginyurt: “Ordu’muzun 19 İlçesinde mahalle mahalle, köy köy, sokak sokak gezip, salon toplantılarıyla ‘Evet’imizin gerekçelerini anlatıyoruz. Her şeyden önemlisi 2 Nisan’da Ordu Cumhuriyet Meydanı’nda MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’i misafir ederek, ‘Evet’imizin gerekçelerini anlatacak”.
 NEDEN ‘HAYIR’ DEDİKLERİNİ ANLATSINLAR, ENGEL OLAN YOK!
Bu noktada ‘Hayır’cıların yapması gerekende ‘Hayır’ dediklerinin gerekçelerini anlatmalıdır ancak  hakaret etmemelidir diyen Cemal Enginyurt sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “ O sebeple biz bu referandumun, ‘birlik ve beraberlik referandumunun Türkiye için önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle de sahaya çıkarak, neden ‘evet’ dediğimiz anlatıyoruz. Birilerinin dediği gibi bu ‘Diktatörlüğün’ yolunu açacak bir referandum değildir. Bu referandum ülkede çift başlılığı ortadan kaldıracaktır” şeklinde konuştu.
ÖZEL HABER
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde