23 Temmuz 2024

“YOL ONARIM ÇALIŞMASININ HIZLANDIRILMASINI BEKLİYORUZ”

  • PDF
Karadeniz Sahil Yolu Perşembe- Bolaman Yolunda meydana gelen heyelan sonucu yol trafiğe kapanmış ve yolun onarımı için çalışmalar başlatılmıştı. Yaklaşık 50 metrelik bir alanda etkili olan heyelan nedeniyle ulaşımda yaşanan aksaklık devam ediyor.
Karadeniz E-5 Devlet karayolu olarak devam eden ve Sakin Şehir özelliğiyle Turizm Bölgesi ilan edilen güzergahın araç trafiğine bir an önce açılmasını bekleyen vatandaşlar, çalışmaların hızlandırılması gerektiğini vurguluyorlar. 
Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Av. Onur Çam ve CHP Fatsa Belediye Meclis Üyesi Erol Yerebasmaz, heyelan yaşanan bölgeyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel problemleri hiçbir zaman ikinci sıraya koymayacaklarını ifade eden CHP Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam, Perşembe – Bolaman sahil yolunun en kısa sürede araç trafiğine açılması için yapılan çalışmaların takipçisi olduklarının altını çizdi.
“YOL ÇALIŞMALARININ BU AY SONUNA 
BİTEBİLECEĞİNİ ÖNGÖRMÜYORUZ” 
Başkan Çam konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: “Heyelan olan bölgeyi Belediye Meclis üyemiz Erol Yerebasmaz ile birlikte ziyaret ettik. Öncelikle yaşanılan heyelan ile ilgili herhangi bir can ve mal kaybı olmaması oldukça sevindirici bir durumdur. Heyelan bölgesinde de yapılan çalışmaları inceledik. Yetkililer ile görüştük. Yetkili firma bu ay sonu itibariyle yolun araç trafiğine açılacağını bildirdi. Fakat biz bu hava koşullarında ve çalışmaların geldiği noktayı göz önüne alarak, yol çalışmalarının bu ay sonuna bitebileceğini öngörmüyoruz” dedi. 
“CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLARAK KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ” 
Cumhuriyet Halk Partisi olarak, referandum sürecinin hassasiyetine rağmen, yaşadığımız kentin sorunlarını unutmuyoruz ve unutmayacağız diyen Başkan Çam; “Yerel problemlerimizi hiçbir zaman ikinci sıraya koymayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi genel siyasetle uğraşırken bir yandan da yerel siyaseti asla bırakmayacaktır. Heyelan bölgesinin trafiğe açılması hususunun Cumhuriyet Halk Partisi olarak takipçisiyiz. Çünkü bu yol güzergahı çevre yolu geçmeden önce Karadeniz Bölgesi’nin alternatifsiz yoluydu. Çevre yolundan sonra ise adeta bir turizm yolu olarak önemini yitirmedi. Bununla birlikte o bölgede yaşayan insanların ulaşımının sağlanması için sorunun bir an önce çözüme kavuşturulması büyük önem taşımaktadır. Çalışmaları titizlikle takip ediyoruz” dedi. 
EROL YEREBASMAZ: “ÇALIŞMALARIN HIZLANDIRILMASINI BEKLİYORUZ”
Karadeniz Sahil Yolu Perşembe- Bolaman Yolunda meydana gelen heyelan hepimizi üzmüştür ancak can ve mal kaybı yaşanmaması bizler için sevindirici bir noktadır diyen CHP Fatsa Belediye Meclis Üyesi Erol Yerebasmaz; “Bu güzergahtaki insanların mağduriyetinin giderilmesi için çalışmaların hızlandırılması beklentisindeyiz. Tabi ki bu bir doğal afettir.  Çalışmaların hızlanması ve yolun trafiğe açılması için gerekli inceleme ve takipleri özenle yapmaya çalışıyoruz. Umuyoruz ki yol çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlanır ve vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyet giderilir” diye konuştu. 
 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde