23 Temmuz 2024

EROĞLU: “HAYIR DİYORSANIZ HAYIRLI OLSUN”

  • PDF
“TUZU KURU TOPÇULARIN POPÇULARIN MANİPÜLASYONU
GÖLGESİNDE BİR REJİM DEĞİŞİKLİĞİ SÜRECİ”
Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Belediye Meclis Üyesi Burak Eroğlu ile referandum sürecine ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulundu.
Oluşturulmak istenen sistemin çözüm olmadığını ve tüm güçlerin tek kişinin elinde toplanmasına olanak sağlayan bir sistem oluğunu ifade eden Eroğlu, “Kötü kullanılan bir araçtaysak aracımı değiştirmeli, yoksa şoförümü?” dedi.
“ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ”
Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Belediye Meclis Üyesi Burak Eroğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: “Zor günlerden geçiyoruz. Vaktiyle açılım süreciyle palazlanan pkk, vaktiyle her istedikleri yapılmış fetö ve vaktiyle öfkeli gençler diye sevimli hale getirilmeye çalışılan ışid yüzünden vatan toprağı bombalarla, katliamlarla sarsılıyor. Kafasına vurulması gerekenlerin sırtı sıvazlandığı için bu durumdayız. Peki çözüm nedir. Kötü kullanılan bir araçtaysak aracımı değiştirmeli, şoförümü?” dedi.
“NEYE VE 
NİYE 'HAYIR'”
Eski genel başkanlarımız bir araya gelip açıklayıcı bir metinle görüşlerini kamuoyuna aktarmış, neye ve niye 'hayır' dediklerini dosta düşmana duyurmuşlardır diyen MHP Fatsa Belediye Meclis Üyesi Burak Eroğlu: “Çözüm diye milletimizin önüne getirilmek istenilen sistem, olması gerektiği gibi tarafsız değil partili başkanlık sistemidir. Tüm güçlerin tek kişide toplandığı, milyon tane sıkıntıya tek kişi haricinde kimsenin çözüm üretemediği bir sistemdir. Şeytan lakaplılara uymamak, aldanmışlara aldanmamak lazım. Konu hakkında tabiri caizse topçusu popçusu ağzı olan herkes konuşuyor. Ama istisna olarak konuyu bilip te müdahil olanlarda var elbette. İşte bu bilirkişilere örnek olarak aralarında hemşehrimiz Müsavat Dervişoğlunun da bulunduğu tam 10 adet ülkü ocağı eski genel başkanı sayılmalıdır. Eski genel başkanlarımız bir araya gelip açıklayıcı bir metinle görüşlerini kamuoyuna aktarmış, neye ve niye 'hayır' dediklerini dosta düşmana duyurmuşlardır” dedi.
“HAYIR DİYORSANIZ HAYIRLI OLSUN”
Referandumdan çıkan kararın Türk ulusunun birlik ve beraberliğine, ülke menfaatine ve Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarına hayırlar getirmesini temenni ediyorum diyen Burak Eroğlu, açıklamalarını şu ifadelerle sonlandırdı: “ Saygıdeğer başkanlarımla geleceğe dair aynı endişeleri taşıyan bir milliyetçi olarak cennet vatan Türkiye’mizin Suriye gibi olmasını istemeyen vatanperver Türk halkına naçizane sesleniyorum;  Hayır diyorsanız hayırlı olsun” dedi.  Haber: Sümeyra ÖZCÜRE
 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde