23 Temmuz 2024

"MESLEK EDİNMEK İSTEYEN GENÇLERE MÜJDE! "

  • PDF
Meslek edinmek isteyen gençlere müjde! İnce Özel Güvenlik Eğitim Hizmetleri Fatsa’da hizmete açılıyor. 
Kurslar hakkında bilgilendirmede bulunan İnce Özel Güvenlik Eğitim Hizmetleri sahibi Cumhur İnce, amaçlarının Fatsa’daki gençlere yeni bir iş sahası oluşturmak olduğunu ifade etti.
Fatsa’da alanında ilk ve tek olma özelliği taşıyan İnce Özel Güvenlik Eğitim Hizmetleri, gençleri şimdiden heyecanlandırmayı başardı
“Güvenlikte bende varım diyerek kendine güvenen gençleri kursumuza 
bekliyoruz”
 İnce Özel Güvenlik Eğitim Hizmetleri olarak kısa süre içerisinde Fatsa’da faaliyetlerimize başlayacağız diyen işletme sahibi Cumhur İnce; “İnce Özel Güvenlik Eğitim Hizmetleri olarak kısa süre içerisinde Fatsa’da faaliyetlerimize başlayacağız. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cihat Sokak İlkem İş Merkezi üçüncü katta hizmete açılacağız. Fatsa’daki 22 yaşından gün almış lise mezunu gençlere silahlı özel güvenlik eğitimleri vermeyi amaçlıyoruz. Kursumuz 1 ay sürfeyle yaklaşık 120 saat sürecek. Kurs bitiminde sertifika vereceğiz. Atış eğitimlerini tamamlayarak Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılan yurt genelindeki sınavda başarılı olmak kaydıyla tamamlanan eğitim sonucunda, iş sahası oldukça açıktır. Sağlık şartları, öğrenim durumu, sabıka kayıtları gibi istediğimiz belgeler var. Bu müracaat sonunda kayıtlar alınacaktır. 22 yaş sınırı ve lise mezunu şartları silahlı güvenlik kursunu kapsamaktadır. Birde ilköğretim yani 8 yıllık okul mezunları için olan kurslarımız var. 19 yaşından gün almış bay ve bayan ilköğretim mezunu arkadaşlarımız da silahsız eğitim alabilecekler. Bu kursun eğitim süresi de 100 saattir. Amacımız Fatsa’daki gençlere yeni iş imkânları sağlamaktır. İnşallah bir buçuk ay içerisinde faaliyete başlayacağız. Vereceğimiz sertifikalar Türkiye genelinde geçerli olacak sertifikalardır. Güvenlikte bende varım diyerek kendine güvenen gençleri özellikle kursumuza bekliyoruz. Öğretim kadromuz altını çizmek isterim ki oldukça eğitimli bir kadrodur. Detaylı bilgi almak isteyenleri ofisimize bekliyoruz” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde