23 Temmuz 2024

“DOĞAL ÜRÜNLERİN SATIŞINA ÖNEM VERİYORUZ”

  • PDF
Alibaba Şarküteri İşletme sahipleri Nurullah ŞAHİN ve Mehmet YURTTAŞ gazetemizi ziyaret etti.
Doğal ve organik ürünlerin satışına ağırlık verdiklerini belirterek; işletmelerinde yerel marka ürünlerin satışını gerçekleştirdiklerini ifade eden Nurullah Şahin; “Tüm vatandaşlarımıza kendi ilimizde üretilen markalarımızı satın almaya davet ediyorum” dedi.
Tamamen doğal ortamda ve doğal besinlerle yetişen hayvanların ürünlerini sattıklarını dile getiren Şahin; genellikle Çamaş ilçesinde köy kadınlarının yaptıkları süt ve tereyağını alıp sattıklarını dile getirdi.
Satışını gerçekleştirdikleri ürünlerin içeriğinde bulunan maddeleri titizlikle incelediklerini ve katkı maddesi olan hiçbir ürünü almadıklarını belirten Mehmet YURTTAŞ ise; “Alibaba şarküteri olarak önceliğimiz müşterilerimizin sağlığıdır. Sattığımız ürünlerin doğal ve organik olmasına dikkat ediyoruz. Kendimizin tüketmeyeceği hiçbir şeyi işyerimize sokmuyoruz. 
Kaliteden asla taviz vermiyoruz” diye konuştu.
Fındık ezmesi, fındık kreması, sarelle, çikolata gibi ürünlerde kendi ilimizde üretilen markaların alınarak desteklenmesi gerektiğine dikkat çeken Şahin; “Özellikle son günler bazı saralle markalarının içeriğinde palm yağı içerdiğine dair söylentiler dolaşmakta. 
Bu söylentinin doğruluğu yada yanlışlığı henüz kanıtlanmadı. Bizler o zaman kendi bildiğimiz ve güvendiğimiz bu yörede üretilen markaların ürünlerini tüketmeliyiz. 
Böylelikle hem yerel ürünlerimizi tüketmiş olur, hem de maddi katkı sağlayarak bu firmalarımızın büyümesine, artmasına ve güçlenmesine vesile olmuş oluruz” diyerek açıklamalarını sonlandırdı. 
 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde