23 Temmuz 2024

MAHALLE BAŞKANLARI REFERANDUMA HAZIR

  • PDF
AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığınca mahalle başkanları toplantısı düzenlendi.
İlçe Teşkilatı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı  İnş.Müh.Abdullah UÇAR, yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanları katıldı. 
Toplantıda Başkan Uçar,mahalle başkanlarına 2016 yılı içindeki teşkilat çalışmalarının masaya yatırılması,Fatsa ilçemize yapılacak yatırımlarla gerek merkezi hükümet, gerekse yerel yönetimlerle ilgili bilgi paylaşımı,Anayasa görüşmelerinin meclisteki şu anki durumu,referandumun içeriği ile ilgili bilgilendirme,Halepli müslüman kardeşlerimiz için teşkilatımızın yardım kampanyasına destek olmaları ve taşınacak olduğumuz yeni parti binamız için bilgilendirmeden sonra mahalle başkanlarının  birçok konudaki görüşleri alındı.
Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı  İnş.Müh.Abdullah UÇAR,Türkiye'nin ilerleyişini durdurmak isteyen her türlü terör örgütleri ve taşeronları kardeşliğimizi birlik beraberliğimizi bozamayacaklar,bizi durduramayacaklar,milletçe ve devletçe hep birlikte bir bütünüz nereden ne şekilde saldırırlarsa saldırsınlar, bize saldırdıkları yerde bir bütün olmaya birlik olmaya devam edeceğiz dedi.
Başkan Uçar "Sizler bizlerin mahallelerdeki gözümüz kulağımızsınız, dedi. Mahallelerde üye çalışmalarının önemine değinerek mahalle başkanlarından partiye yeni üyeler kazandırmalarını istedi. 
Başkan Uçar, Mahalle Danışma toplantılarının mahalle ve Sandık kurulu toplantılarının devam edeceğini vurgulayarak. 
Önümüzdeki anayasa referandum sürecinde de Mahalle yönetimlerinin aktif rol alacağını vurguladı.
Mahalle Başkanları Referanduma Hazır
Ülkemizin ve Milletimizin geleceğinde bir dönüm noktası olarak gördüğümüz Anayasa değişikliği ve olası referandum için bütün bunları değerli Fatsa'lı vatandaşlarımıza anlatmamız gerekiyor.
Bu konu parti meselesi değildir. Ancak “usul ve uslub hatası” yapmamak için, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları  ile birlikte çalışma usul ve esasları görüştüğümüz verimli bir toplantı geçekleştirdik. 
Başkan Uçar ,toplantıya katılan mahalle başkanlarına yaptıkları çalışmalar ve verdikleri destek için teşekkür etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde